Life

Ce spune Roxana Nemeș despre Călin Hagima, după ce s-a zvonit că soțul său este foarte bogat

Roxana Nemeș a fost acuzată că s-a căsătorit din interes cu Călin Hagima, însă spune care este adevărul despre afacerile pe care le deține acesta și ce face în realitate.
10.02.2022 | 19:44
Ce spune Roxana Nemes despre Calin Hagima dupa ce sa zvonit ca sotul sau este foarte bogat
ADVERTISEMENT

În ultima perioadă s-a zvonit că soțul artistei este o persoană foarte bogată, dar adevărul este cu totul altul. Cântăreața a spus care sunt afacerile pe care le are partenerul de viață.

Fosta concurentă de la Survivor România este tare mândră de Călin Hagima, despre care spune că este o fire ambițioasă și serioasă în tot ce face. În plus, muncește foarte mult pentru obiectivele sale.

ADVERTISEMENT

Soțul Roxanei Nemeș nu este deloc un prosper om de afaceri și nu este milionar, ci deține un business în domeniul cinematografiei, care nu are legătură cu ce face vedeta.

Roxana Nemeș, despre soț și afacerile bărbatului. Cât de bogat este Călin Hagima

„Munceşte foarte mult şi o face de când era copil. Este foarte ambiţios şi serios în munca lui. Şi este normal să evoluezi. Eu am învăţat foarte multe lucruri de la el.

ADVERTISEMENT

Evoluţia mea i-o datorez şi lui. Noi pe lângă faptul că ne iubim suntem şi foarte buni prieteni şi facem şi o echipă foarte bună.

Mereu mi-am dorit un bărbat pe care să mă pot baza şi cu care să pot face o echipă, chiar dacă suntem în domenii diferite. În plus, îmi place că-i mai matur decât mine.

ADVERTISEMENT

Sunt 11 ani între noi, nu extrem de mulţi. Şi între bunicul meu şi bunica au fost nişte ani diferenţă şi s-au iubit până-n ultima clipă. Îmi plac oamenii maturi cu care am ce vorbi.

E un om care mă face să zâmbesc când sunt supărată, mă face să râd, are simţul umorului. Lucrurile astea contează foarte mult”, a mărturisit Roxana Nemeș într-un interviu pentru revista okmagazine.ro.

ADVERTISEMENT

Roxana Nemeș, sprijin important în persoana soțului

Fosta concurentă de la Survivor România și de la Bravo, ai stil! Celebrities a găsit un sprijin major în persoana partenerului de viață alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de 6 ani.

Cântăreața este susținută constant de soțul ei, Călin Hagima, pe care îl consideră un bărbat pe placul ei și de la care a învățat foarte multe lucruri. Cei doi fac o echipă imbatabilă.

„N-are avionul lui privat! Încă (râde). Dar ne-ajutăm amândoi să evoluăm. Ştii cum este: şi partenerul te ajută în evoluţie, ori te ridică, ori te coboară.

Iar noi facem echipă bună, chiar  prin susţinerea mentală reciprocă. E un bărbat foarte mişto şi nu l-aş schimba cu nimeni.

La început mă deranjau aluziile astea, la începutul carierei mele. Acum, e vorba doar ca tu să fii mulţumit cu alegerile tale”, a mai spus Roxana Nemeș, mai arată sursa citată.

ADVERTISEMENT