News

Roxana Popa, șefa de cabinet a Vioricăi Dăncilă, a demisionat: “PSD s-a îndepărtat de valorile stângii europene”. Cine a felicitat-o!

29.03.2019 | 15:59
Sefa de cabinet a premierului Viorica Dancila si-a prezentat demisia

Demisie de răsunet în PSD! Şefa de cabinet a premierului Viorica Dăncilă a decis să-şi înainteze demisia din funcţia ocupată la Palatul Victoria! Mai mult, Roxana Popa a plecat nu doar din funcţia de şefă de cabinet ci a plecat şi din Partidul Social Democrat!

Şefa de cabinet a premierului Viorica Dăncilă şi-a dat demisia şi a plecat şi din PSD

Roxana Popa şi-a şi motivat demisia! Fosta şefă de cabinet a premierului Viorica Dăncilă a spus că motivul demisiei sale este direcţia pe care a luat-o partidul în care a petrecut nu mai puţin de 15 ani!

Roxana Popa, care a ocupat funcția de consilier la Guvern din primăvara anului 2018, a acuzat Partidul Social Democrat, condus de Liviu Dragnea, că s-a îndepărtat de „valorile stângii europene”!

Roxana Popa spune ca PSD s-a indepartat de valorice stangii europene

“PSD s-a îndepărtat de valorile stângii europene”

„Vă aduc la cunoștință demisia din calitatea de membru, cu o vechime de 15 ani, a Partidului Social Democrat, ca urmare a îndepărtării PSD de valorile stângii europene. Demisia este valabilă de azi, 29.03.2019”, a precizat Popa în scrisoarea de demisie.

„Pentru că eu cred în mine și într-un sistem de valori real!”, a motivat Roxana Popa demisia sa pe Facebook. Postarea fostei şefe de cabinet a premierului Viorica Dăncilă a atras mai multe comentarii din partea internauţilor.

Unul dintre comentarii aparţine chiar Corinei Creţu, fostă colegă de partid cu Roxana Popa. Aceasta a felicitat-o pentru decizia luată. “Felicitări, Roxana, pentru verticalitate şi curaj!”, a scris Corina Creţu, care se află acum pe listele Pro România pentru alegerile europarlamentare.

“De 12 ani sunt la Bruxelles, am început ca observator, după aceea două mandate de parlamentar european, vicepreşedinte al Parlamentului European, de aproape cinci ani comisar european, cred că este firesc să îmi folosesc această experienţă acumulată la nivel european pe care cred că o pot folosi ajutând România mult mai mult de la Bruxelles, din calitate de parlamentar european. Nu am luat o decizie (cu privire la partidul pe lista căruia va candida – n.r.) pentru că am o singură ofertă publică la ora actuală, de la domnul Ponta, de la Pro România, o analizez, e un om cu care am colaborat foarte mult, care m-a propus pentru comisar european. PSD nu mi-a propus deocamdată nimic, au spus că nu au discutat până acum”, declara Corina Creţu.