Life

Roxana Vancea, detalii despre rolul de soție. Ce spune despre postura de mamă

18.09.2020 | 19:21
Roxana Vancea detalii despre rolul de sotie Ce spune despre postura de mama
ADVERTISEMENT

Roxana Vancea s-a căsătorit în urmă cu puțin timp cu Dragoș, un tânăr antrenor de fitness. Deși nu se vedea în postura de soție, vedeta mărturisește că are o viață normală și chiar se bucură de timpul petrecut alături de Milan, băiețelul partenerului ei de viață.

Frumoasa brunetă a dezvăluit într-un interviu pentru libertateapentrufemei.ro că nu are timp să se plictisească alături de fiul ei vitreg și chiar se gândește să devină mamă. Fosta iubită a actorului Mihai Bendeac visează să aducă pe lume gemeni, dar până atunci îi oferă lui Milan toată dragostea din lume.

ADVERTISEMENT

Vedeta s-a acomodat neașteptat de bine în postura de mamă, deși în urmă cu câțiva ani spunea clar și răspicat că nu vrea să se căsătorească sau să aibă copii. Iată că situația s-a schimbat la 180 de grade și asta datorită iubitului ei despre care spune că este bărbatul perfect.

Roxana Vancea, dezvăluiri despre rolul de soție și mamă vitregă

„Toată lumea știe că nu mă vedeam niciodată în postura de soție și mamă. Dar sunt dovada vie că ideile ți se pot schimba atunci când cunoști omul potrivit, omul care te completează perfect. 

ADVERTISEMENT

Nu a fost foarte greu (să fie mamă vitregă). Nu ai cum să nu iubești un îngeraș ca Milan. Chiar dacă Milan este micuţ, el observă cât de mult îl iubesc și îmi răspunde la fel. Cu multă dragoste.

Ne dorim să mai avem copii. Gemeni chiar, dar Milan ne ocupă tot timpul în prezent. Așa că mai așteptăm”, a declarat bruneta, arată sursa menționată mai devreme.

ADVERTISEMENT

Roxana Vancea, cuvinte de laudă la adresa soțului ei

Frumoasa vedetă a povestit în cadrul aceluiași interviu că l-a cunoscut pe Dragoș în sala de fitness, acolo unde merge aproape zilnic pentru a se antrena. Roxana Vancea se bucură de timpul petrecut alături de soț și fiul vitreg și spune că are o viață normală.

„L-am cunoscut la sală, evoluția relației este evidentă: suntem și căsătoriți și părinți. Că ne place să trăim împreună chiar și când ne certăm. În fiecare zi descopăr în Dragoș un soț mai bun, mai iubitor și un tata perfect pentru Milan”, a completat fosta asistentă TV.

ADVERTISEMENT

În momentul de față, Roxana Vancea se pregătește de revenirea pe micile ecrane pentru că în curând va fii protagonista unui reality show la Antena Stars. Este vorba de emisiunea „Mămici de pitici cu lipici” unde le va arăta tuturor cum arată viața ei de familie.

ADVERTISEMENT