Life

Roxana Vancea, din ce în ce mai slabă. Cum arată acum fosta asistentă TV

26.01.2021 | 17:44
Roxana Vancea din ce in ce mai slaba Cum arata acum fosta asistenta TV
ADVERTISEMENT

Roxana Vancea este din ce în ce mai slabă de când a început seria de transformări în urmă cu câțiva ani. Fosta asistentă de televiziune s-a schimbat radical de când și-a descoperit pasiunea pentru sport. 

Bruneta este foarte atentă la stilul său de viață, dovadă că a slăbit enorm în ultima perioadă. Unii chiar sunt de părere că frumoasa vedetă a cam exagerat cu lupta aceasta împotriva kilogramelor în plus și se îndreaptă spre anorexie.

ADVERTISEMENT

Fosta iubită a actorului Mihai Bendeac este foarte slabă de când s-a mutat în sala de antrenament, acolo unde lucrează atent toate grupele de mușchi. Acesta este și motivul pentru care Roxana Vancea este mulțumită de felul în care arată.

Roxana Vancea, tot mai aproape de anorexie? Cât de mult a slăbit vedeta

Roxana Vancea a dezvăluit la un moment dat că ține o dietă echilibrată, low-carb, adică are un regim alimentar care are la bază un aport ridicat de proteine, combinate cu grăsimi sănătoase și foarte puțini carbohidrați.

ADVERTISEMENT

Fosta asistentă TV ține această dietă strictă timp de 6 zile, în timp ce în ultima zi are voie să consume tot ce-i poftește inima. În plus, sportul este un ingredient constant din viața brunetei, lucru care a dus la transformarea sa incredibilă.

Roxana Vancea, schimbare incredibilă de când face sport
Roxana Vancea, schimbare incredibilă de când face sport intens. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

„Gătesc în fiecare zi. Bunica mea m-a învățat să gătesc, dar în general gătesc de dietă. Eu prefer mâncărurile oltenești. Îmi plac sarmalele, gogoșile, îmi plac dulciurile în general, dar mănânc sănătos.

ADVERTISEMENT

Nu mănânc exact ce aș vrea eu să mănânc. Îmi gătea bunica foarte mult când eram mică și m-a învățat și pe mine să gătesc. Țin dietă. Mănânc 6 zile pe săptămână foarte sănătos, iar a șaptea zi mănânc ce vreau eu.

Dieta mea este bazată pe foarte multă proteină, mai puțini carbohidrați, e o dietă low-carb. E o dietă echilibrată, am și grăsimi esențiale, am și carbohidrați sănătoși și multă proteină.

ADVERTISEMENT

Întotdeauna este loc de mai bine și recunosc că mă săturasem de antrenamentele pe care le făceam. Nu mai dădeam randament pentru că aveam corpul obișnuit cu ele. Atunci am avut nevoie de o schimbare.

M-am mai antrenat și știu cât de repede vin rezultatele. Vreau să fiu mai definită, să mi se vadă abdomenul mai proeminent și să pun masă musculară la fesieri”, declara fosta asistentă TV în urmă cu ceva vreme, potrivit protv.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: