Life

Câte kilograme are Roxana Vancea, la o săptămână de când a devenit mamă

A devenit pentru prima dată mamă în urmă cu o săptămână, iar acum Roxana Vancea a decis că este momentul să facă proba cântarului. Câte kilograme are fosta asistentă TV?
23.11.2021 | 12:51
Roxana Vancea, după naștere, a făcut proba cântarului. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Roxana Vancea trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, după ce a adus recent pe lume primul ei copil, însă, atentă de fire la felul în care arată, diva nu a uitat, deși este foarte ocupată cu creșterea micuțului, să aibă grijă și de corpul său.

Astfel că, dacă multe mămici se confruntă cu o problemă a kilogramelor căpătate în cele nouă luni de sarcină, fosta asistentă TV de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” se pare că nu are această grijă.

ADVERTISEMENT

Roxana Vancea, la proba cântarului, la o săptămână după ce a născut

Recent, pe Instagram, acolo unde împărtășește totul cu cei care fac parte din comunitatea sa online, șatena le-a arătat tuturor că a făcut proba cântarului. La doar o săptămână după ce a devenit mămică, Roxana Vancea nu cântărește nici 50 de kilograme.

Conform imaginilor publicate de ea, la primele ore ale dimineții, cântarul i-a arătat 47,9 kilograme și asta pentru că a pus pe ea doar 5,5 kilograme în sarcină, copilul cântărind, la momentul venirii pe lume, 3.200 de grame și măsurând 51 de centimetri. 

ADVERTISEMENT

Vedeta se menține în formă datorită stilului de viață sănătos pe care-l duce

Ei bine, după șirul acestor destăinuiri, așa cum era normal, a urmat și o serie de întrebări venite din partea admiratoarelor, referitoare la ce și cum face de reușește să arate ca trasă prin inel, lucru care s-a observat și în timpul sarcinii.

Iar răspunsul soției lui Dragoș Paiu nu a întârziat să apară, Roxana menționând că stilul de viață sănătos pe care îl are o ajută foarte mult să etaleze o asemenea siluetă.

ADVERTISEMENT

”Cu mișcare multă și fără să fac excese”, a fost replica dată de Roxana Vancea pe Instagram.

Roxana Vancea, mamă și soție cu normă întreagă: „Sunt gospodină”

Cât despre momentul nașterii, dar și despre ceea ce se întâmplă acum în familia sa, de când în casă există un copil de grădiniță, dar și un bebeluș, Roxana Vancea spune că nu se plânge de nimic.

ADVERTISEMENT

Din spusele sale, aducerea pe lume a unui copil nu a fost un pas atât de greu pentru ea, deși își imagina o situație mult mai dificilă, însă a avut noroc ca totul să decurgă ca la carte.

Iar acum, mămică de doi și soție fiind, fosta colegă a lui Răzvan Simion și Dani Oțil spune că, deși se axează foarte mult pe creșterea celor doi copii, face ea cum face și își continuă și treburile de gospodină, ocupându-se singură de curățenie ori de preparatul meselor.

”Nașterea nu e deloc ușoară, dar m-am așteptat la ceva mult mai greu. Când ai bebele în brațe, uiți de orice durere, iar la două ore după eram în picioare, mă plimbam pe hol.

Alăptez din trei în trei ore, bebele e foarte cuminte. Nu am calculat cât dorm, dar învăț lucruri noi și încerc să fac și tot ce făceam înainte. Sunt mai gospodină de fel și vreau să fie casa mereu impecabilă”,a concluzionat fosta fată de la meteo.

ADVERTISEMENT