Life

Roxana Vancea a renunțat la numele Ayan. Cum se numește, de fapt, fiul ei

Roxana Vancea a anunțat ce nume a ales în cele din urmă pentru băiețelul pe care l-a adus pe lume acum o săptămână. Nu îl va mai chema Ayan, așa cum se știa!
25.11.2021 | 15:31
Roxana Vancea a renuntat la numele Ayan Cum se numeste de fapt fiul ei
Roxana Vancea a ales un alt nume pentru băiețel. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Roxana Vancea e într-o formă de zile mari după ce a născut. Frumoasa brunetă a revenit la formele inițiale în doar 7 zile, căci a avut norocul să nu pună multe kilograme pe ea în timpul sarcinii.

Vedeta s-a acomodat repede cu puiul ei și a scăpat de câteva dintre temerile pe care le avea. Roxana a recunoscut că a avut anumite griji în privința alăptatului, dar acum i se pare floare la ureche.

ADVERTISEMENT

Cât despre numele pe care îl va purta băiețelul ei, Roxana a spus că a renunțat la Ayan. A motivat zicând că este un nume de care a auzit tot mai des, așa că a ales cu totul altceva.

Roxana Vancea a ales alt nume pentru băiețelul ei

Mai exact, pe bebeluș îl va chema Zian, un nume care este și pe placul partenerului de viață al vedetei, Dragoș Vălean. Alegerea numelui nu este una întâmplător.

ADVERTISEMENT

Numele, provenit din limba arabă, înseamnă „frumusețe, eleganță”. Numele simbolizează deschidere, energie pozitivă și jovialitate și este unul dintre cele mai populare nume din anul 2021.

Băiatul soțului ei, Milan, l-a primit cu brațele deschise pe Zian, conform declarațiilor părinților. Îi place să petreacă timp cu noul membru al familiei și se oferă să o ajute pe Roxana atunci când are nevoie.

ADVERTISEMENT

Nici vorbă de gelozie în familia Roxanei, căci Milan s-a atașat foarte repede de prunc, încât vrea să îl țină în brațe, să-l plimbe și să îi pună muzică.

„Am pus 5 kilograme pe sarcină, toată sarcina. Am ajuns în spital la 52,5. A doua zi după operație aveam 48, acum am deja 47 de kilograme. De săptămâna viitoare mă apuc de sport.

ADVERTISEMENT

N-am avut probleme cu alăptatul. E chiar plăcut cu alăptatul. M-am speriat, pentru că mama a avut probleme cu alăptatul.

Eu am născut natural. Mă așteptam la ceva mult mai dureros. A fost dureros, dar nu cum mă așteptam eu. Am avut trei ore travaliu și 10 minute nașterea în sine”, a declarat Roxana Vancea la Teo Show.

roxana vancea
Roxana Vancea, soțul și copilul ei, în direct la Teo Show

Dragoș, soțul vedetei, încântat de copil: „Îmi vine să nu îi mai dau drumul”

„Prima mea întâlnire a fost: e un băiat frumos, e un băiat reușit. Când îl iau în brațe îmi vine să nu îi mai dau drumul. Mi-e frică atunci când îl țin în brațe. Mă doare tot corpul”, a povestit Dragoș, completând că nu îi este teamă să îi facă băiță, în schimb.

Roxana și Dragoș au spus că până acum nu au avut niciun fel de problemă cu micul îngeraș, acesta fiind destul de cuminte în primele sale zile.

 

 

ADVERTISEMENT