Life

Roxana Vancea, pictorial cu burtica de gravidă. Când devine mămică

Roxana Vancea va deveni în curând mămică. Vedeta a postat mai multe imagini cu burtica de gravidă.
01.10.2021 | 15:32
Roxana Vancea, pictorial cu burtica de gravidă. Când devine mămică. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Roxana Vancea va deveni mămică peste o lună de zile și arată uluitor. Vedeta a postat pe contul de socializare mai fotografii și le-a arătat și fanilor burtica de gravidă. Așa cum era de așteptat a sărbătorit evenimentul în sala de sport.

Se poate vedea clar că nu s-a îngrășat aproape deloc, aceasta fiind recunoscută pentru stilul său de viață foarte echilibrat.

ADVERTISEMENT

După ce Roxana Vancea a anunțat că este însărcinată toți au așteptat să vadă și poze cu burtica, dar acestea au întârziat să apară.

Roxana Vancea, pictorial cu burtica de gravidă. Când devine mămică

Roxana Vancea este însărcinată în 8 luni. Fosta asistentă a ținut să sărbătorească momentul și a postat pe contul său de socializare mai multe fotografii în care se vede și burtica. Pictorialul a fost realizat unde altundeva decât în sala de sport. Se știe că în toată această perioadă, Roxana nu a renunțat nicio clipă la sport, chiar dacă spunea că antrenamentele nu mai sunt la fel de intense.

ADVERTISEMENT

Fosta asistentă arată incredibil de bine, aproape nici nu ai zice că este însărcinată. De altfel, recunoștea că a luat în timpul sarcinii doar trei kilograme.

În pictorialul realizat, Roxana apare alături de soțul ei Dragoș și de fiul acestuia, Milan.

“Round 8
Cu așa susținători să tot stai în ring. Dragoș a fost antrenorul meu REAL pe tot parcursul sarcinii. M-a ajutat să rămân motivată să mănânc ce trebuie, să mă mișc, să nu îmi pierd încrederea în mine, să mă văd mai frumoasă decât cu siguranță sunt, să mă bucur de tot ce trăim. Iar Milan completează perfect”, a fost mesajul postat de brunetă în dreptul fotografiilor.

ADVERTISEMENT

Ce i-au transmis fanii

Roxana Vancea a anunțat că este însărcinată în luna iunie. În acel moment avea doar 48 de kilograme și toți s-au întrebat unde este burtica. Nici în următoarea perioadă aceasta nu a fost vizibilă. Când a intrat în luna a 6-a de sarcină, vedeta avea tot 48 de kilograme și arăta uluitor. 

“Ești balonată în șapte luni”, au glumit fanii pe rețelele de socializare.

Și-a păstrat silueta până în luna a 8-a și nu a prins deloc forme de graviduță.

“Am un bebeluș foarte activ”, a declarat fosta asistentă în emisiunea Vorbește Lumea.