Life

Roxana Vancea, prima imagine cu chipul bebelușului. Cum i-a fotografiat vedeta pe Ayan și pe Milan: ”Comorile mele”

Roxana Vancea, proaspăta mămică a showbiz-ului românesc, a făcut deliciul tuturor și asta pentru a publicat prima imagine cu chipul bebelușului. Vedeta a imortalizat un moment emoționant cu Ayan și Milan.
22.11.2021 | 16:39
Roxana Vancea prima imagine cu chipul bebelusului Cum ia fotografiat vedeta pe Ayan si pe Milan Comorile mele
ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva zile, Roxana Vancea a adus pe lume primul ei copil, făcându-l astfel pe Dragoș Paiu tată de băiat pentru a doua oară, lucru care a adus numai bucurie în sânul familiei celor doi.

Pentru că pe perioada celor nouă luni de sarcină, fosta asistentă TV și-a ținut fanii la curent cu tot ce a trăit și a simțit, dar și prin ce schimbări a trecut, această ”tradiție” a fost păstrată de șatenă și imediat după ce a născut.

ADVERTISEMENT

Roxana Vancea a publicat prima imagine cu chipul lui Ayan

Direct de pe patul de spital, soția lui Dragoș Paiu a publicat prima fotografie cu bebelușul ei, însă fără a lăsa prea mult la vedere.  După acea ipostază mamă-fiu, extrem de emoționantă, au mai urmat și altele la fel de frumoase, imediat ce Roxana Vancea și Ayan au ajuns acasă, acolo unde proaspătul tătic și Milan i-au așteptat cu brațele deschise.

Acum, la aproape o săptămână de la ziua cea mare, după ce Milan, fiul lui Dragoș Paiu dintr-o relație anterioară, și-a cunoscut fratele mai mic, dar și după ce au trecut primele emoții părintești, Roxana Vancea a publicat o fotografie extrem de emoționantă.

ADVERTISEMENT

Vedeta, fotografie emoționantă cu cei doi băieți: ”Comorile mele”

Fosta colegă a lui Răzvan Simion și Dani Oțil a publicat pe rețelele de socializare prima imagine cu chipul bebelușului, însă momentul este cu atât mai special, cu cât, Milan și-a intrat cu adevărat în rolul de frate protector.

În imaginea făcută publică de Roxana Vancea apar cei doi copii ai familiei, Ayan fiind ținut în brațe de Milan, băiețelul care este numai un zâmbet, semn că este tare încântat că mama sa vitregă i-a adus acum în casă un partener nou de joacă.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Roxana Vancea (@roxanavancea)

Bineînțeles că încântat nu este doar Milan de acest tablou de familie, ci și proaspăta mămică, care a avut grijă ca în dreptul imaginii să lase și un mesaj de suflet, scurt și la obiect, dar care să descrie cel mai bine cât de împlinită și fericită este cu viața sa.

”Comorile mele”, a scris Roxana Vancea în dreptul imaginii cu cei doi băieți ai săi, căci ea a spus mereu că-l consideră pe Milan drept fiul ei.

ADVERTISEMENT

Roxana Vancea vrea să îi fie mama și prietena lui Ayan

Pentru că acum a devenit mamă cu acte în regulă a venit timpul ca Roxana Vancea să pună în practică ceea ce și-a propus de când a aflat că este însărcinată. Diva spunea în urmă cu ceva timp că-și dorește să fie mamă, prietenă și un partener de nădejde pentru fiul ei, fără a fi nici prea protectoare, dar nici un părinte care să lase prea mult de la el.

”Nu vreau să fiu o mamă autoritară, dar nici una care să lase copilul să facă orice vrea. Suntem oglinda copiilor noștri, trebuie să-l învățăm ce avem noi mai bun și mai curat în noi. O să vreau să-i fiu partener de joacă, prietenă și apoi mamă. Îmi doresc să fiu 100% implicată. MAma și soacra mea mă vor ajuta. Vreau să fiu prezentă non-stop. Să fiu prima care vede tot ce va face el pentru prima dată. Nu vreau să ratez nimic”, a spus Roxana Vancea pentru Viva.ro.

 

ADVERTISEMENT