ADVERTISEMENT
Life

Roxana Vancea, prima reacție după ce fosta iubită a murit. Tânăra și-a pus capăt zilelor

Autor: Alexa Serdan | 28.07.2020 | 10:29
Roxana Vancea, prima reacție după ce fosta iubită a murit. Tânăra și-a pus capăt zilelor
Roxana Vancea, prima reacție după ce fosta iubită a murit. Tânăra și-a pus capăt zilelor. Sursa foto: Instagram.com

Vestea că Elena Popa s-a sinucis în Spania nu a lăsat-o nepăsătoare pe Roxana Vancea care a avut o primă reacție în mediul online. Fosta asistentă TV a distribuit pe pagina sa de Facebook strângerea de fonduri organizată de familia și prietenii fostei sale iubite.

ADVERTISEMENT

Rudele Ellei vor să aducă în țară trupul neînsuflețit al tinerei care și-a pus capăt zilelor, nimeni neștiind în clipa de față motivul pentru care a recurs la acest gest necugetat. Roxana Vancea pare extrem de afectată de moartea fostei iubite, în ciuda faptului că s-au despărțit acum 3 ani.

Fanii fostei iubite a actorului Mihai Bendeac au reacționat imediat la postarea acesteia, multă lume donând bani ca Elena Popa să ajungă în țară și să fie condusă pe ultimul drum de cei dragi. Familia are nevoie de aproape 42.000 de lei necesari repatrierii trupului neînsuflețit.

ADVERTISEMENT

Cum a reacționat Roxana Vancea când a aflat că fosta iubită s-a sinucis

„Ai plecat din țară ca să-ți găsești liniștea, nu a fost așa… trebuia să rămâi lângă noi! Acum te vom aduce acasă de unde nu trebuia  pleci niciodată! 

 rog,  implor, 🙏donați pentru a avea un loc de veci lângă toți ai ei. Oricât se poate…  mulțumesc în numele ei…

ADVERTISEMENT

Știu sigur  în țară și-ar dori  doarmă somnul etern😞”, este mesajul legat de strângerea de fonduri organizată de o prietenă în numele Elenei Popa.

Strângere de fonduri pentru repatrierea Elenei Popa
Strângere de fonduri pentru repatrierea Elenei Popa. Sursa foto: Facebook.com

Roxana Vancea, relație controversată cu Elena Popa

Roxana Vancea a avut curaj să vorbească public despre bisexualitatea sa odată cu relația pe care a avut-o cu una din cele mai frumoase antrenoare de fitness. Fosta asistentă TV și Elena Popa, Ella pentru cunoscuți, au trăit în urmă cu câțiva ani o relație controversată.

ADVERTISEMENT

„Îmi plac şi femeile. Mai mult femeile, sunt mai interesante. E iubita mea”, spunea în urmă cu ceva timp frumoasa brunetă Roxana Vancea despre relația cu Ella.

Între timp, fosta asistentă TV și bruneta s-au separat, Elena plecând în Spania unde urma să-și întemeieze o familie. În prezent, Roxana Vancea este căsătorită cu antrenorul ei, un bărbat pe nume Dragoș, care are un băiețel dintr-o relație anterioară.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!