Life

Roxana Vancea se pregătește de nuntă. De ce nu vrea să se suprapună cu botezul bebelușului

Roxana Vancea se pregătește de nuntă fiind, totodată, însărcinată în șase luni. Fosta asistentă TV a declarat că nu ar vrea să facă nunta în același timp cu botezul.
25.08.2021 | 09:38
Roxana Vancea se pregateste de nunta De ce nu vrea sa se suprapuna cu botezul bebelusului
ADVERTISEMENT

Roxana Vancea se pregătește de nuntă și nu ar vrea ca evenimentul să aibă loc în același timp cu botezul. Fosta asistentă TV este însărcinată în șase luni și trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei.

Vedeta a dezvăluit că va îmbrăca rochia de mireasă cât mai curând și nu va avea loc odată cu botezul copilului care se va naște peste câteva luni. Bruneta și partenerul ei încă nu au pus la punct toate detaliile nunții.

ADVERTISEMENT

Roxana Vancea se pregătește de nuntă. De ce nu vrea să se suprapună cu botezul bebelușului

Roxana Vancea se pregătește de nuntă și va îmbrăca cât de curând rochia de mireasă. Vedeta nu are de gând să-și organizeze nunta în același timp cu botezul, după cum a ținut să precizeze.

Fosta asistentă de televiziune nu s-a gândit cum va fi evenimentul, dar este sigură că vrea să îmbrace o rochie simplă de mireasă. Singurul lucru de care este sigură e faptul că nunta va avea loc în curând.

ADVERTISEMENT

„Nu o să facem nunta odată cu botezul pentru că vreau să fiu îmbrăcată și eu în rochie de mireasă. Îmi doresc foarte mult asta.

Vreau o rochie simplă! Nu ne-am gândit încă cum o să arate totul, cert este că o sa se întâmple curând”, a declarat Roxana Vancea la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

În plus, vedeta a mai spus că ea și iubitul ei încă nu i-au pregătit camera bebelușului. Aceștia vor ca micuțul să aibă un pătuț în camera lor și să doarmă singur atunci când va simți nevoia.

„Legat de bebeluș, nici pentru el nu ne-am pregătit cu nimic. Nu i-am pregătit camera lui ca multe alte vedete.

ADVERTISEMENT

Noi am decis că o sa doarmă în camera cu noi, o sa aibă un pătuț al lui și cam atât, iar apoi când o să fie capabil să doarmă singur și o să își dorească acest lucru, cu siguranță o să aibă intimitatea lui”, a continuat Roxana Vancea.

Roxana Vancea este însărcinată cu un băiețel. Milan, fiul logodnicului ei, este cel care le-a dat marea veste părinților ei.

Fosta asistentă TV și partenerul ei s-au asigurat că Milan își dorește un frățior sau o surioară înainte de a lua decizia să facă un copil, după cum a declarat la un moment dat, în cadrul unei emisiuni TV.

ADVERTISEMENT