Life

Roxana Vancea știe să întrețină „flacăra din dormitor”, după ce a devenit mămică: „N-ai cum să nu-ți faci timp de așa ceva”

Roxana Vancea a dezvăluit cum reușește să țină aprinsă flacăra pasiunii dintre ea și Dragoș, soțul ei, în ciuda faptului că sunt ocupați, amândoi, cu copiii.
11.11.2022 | 09:39
Roxana Vancea stie sa intretina flacara din dormitor dupa ce a devenit mamica Nai cum sa nuti faci timp de asa ceva
Roxana Vancea știe cum să întrețină pasiunea în relația cu soțul ei, Dragoș / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

În urmă cu un an, Roxana Vancea aducea pe lume primul său copil, pe micuțul Zian. Cu toate acestea, bruneta se declară mamă cu „normă întreagă” încă de când îl cunoaște pe soțul ei, Dragoș, care mai are un copil dintr-o relație anterioară. Știți cum se spune…după ce o femeie devine mămică, viața ei intimă cam lasă de dorit. Dar cum stă treaba, oare, la Roxana? Deși multe dintre divele showbizului nu prea oferă detalii intime despre viața privată, Roxana Vancea și-a deschis sufletul pentru FANATIK a povestit, în exclusivitate, despre cum menține vie „flacăra” pasiunii în dormitor, alături de Dragoș.

Roxana Vancea nu-și permite să-și neglijeze soțul: ”L-ați văzut cum arată?”

În exclusivitate pentru FANATIK, Roxana Vancea ne-a mărturisit că nu și-a neglijat soțul de când a născut, iar pentru asta, a „dat vina” pe fizicul de invidiat al lui Dragoș.

ADVERTISEMENT

„Am un soț pentru care n-ai cum să nu-ți faci timp de așa ceva. L-ați văzut cum arată (râde, n. red.)”, spune Roxana Vancea în momentul în care răspunde la întrebarea legată de timpul pe care îl dedică intimității cu soțul ei.

Dar, tocmai pentru că are grijă să îl facă fericit și din acest punct de vedere, Roxana ne-a mai mărturisit, cu sinceritate, că nu i-ar putea ierta niciodată soțului său infidelitatea.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, Roxana Vancea ne-a dezvăluit că e nerăbdătoare să facă nunta cu Dragoș. ”O să îmbrac 100% rochia de mireasă. Cum mă văd? Cu ceva simplu, cred, dar sexy! La botez a fost doar despre bebe, despre creștinarea lui. Nu ne-a mai interesat altceva atunci… A fost ceva foarte intim, în familie. Iar nunta, dacă ar fi după mine, ar fi și mai intimă decât botezul lui Zian”, a mai povestit Roxana Vancea.

Cum e Roxana Vancea ca mamă: ”Vreau să cred că mă descurc foarte bine”

Pe lângă „picanteriile” pe care nu le-au dat deoparte, Roxana și Dragoș își îndeplinesc rolul de părinți cât se poate de serios. Bruneta ne-a mărturisit că soțul o ajută cu Zian atât cât îi permite timpul, iar micuțul este absolut „topit” după tatăl său.

ADVERTISEMENT

„Bebe merge, oficial, în picioare. Suntem în priză amândoi, alergăm după el prin casă. Bebe e lipit de mine, așa că vreau să cred că mă descurc foarte bine în rolul acesta. Dragoș mă ajută atât cât îi permite timpul, iar Zian e leșinat după el. Atunci când intră pe ușă, merge direct la el. N-are cum să nu mă ajute!”, a mai spus Roxana Vancea, pentru FANATIK.

Deși ne-a mărturisit că se descurcă extraordinar cu provocările din viața ei, Roxana Vancea nu se mai gândește să rămână, din nou, însărcinată. Într-o notă haioasă, bruneta ne-a povestit că de-abia reușește să-și spele părul, așa că o altă responsabilitate în plus, pe lângă ceea ce are acum, ar fi dificil de gestionat.

ADVERTISEMENT

„Sunt mamă cu normă întreagă. De multe ori n-apuc să mă spăl pe cap, dar să mai concep și alt copil (râde, n. red.). Cei doi îmi ocupă tot timpul, iar eu abia aștept să mai crească puțin Zian, ca să pot pleca peste tot cu ei. Un alt bebe nu mi-ar permite asta…”, a mai precizat frumoasa mămică.

De altfel, ne-a dezvăluit ea, este nerăbdătoare ca cei mici să se facă mai mari ca să se bucure și ea de plăcerile pe care nu și le refuza pe când nu era mămică. „Pe viitor vreau să-mi cresc copiii în cel mai frumos și sănătos mod posibil. Să mă reapuc de sport, să mănânc mai sănătos, să citesc mai mult, să călătoresc… Planuri sunt, timp îmi mai trebuie”, mai spune Roxana Vancea.

Roxana Vancea, Crăciun departe de București

Roxana Vancea a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, și cum va petrece Sărbătorile de Iarnă în acest an. „De Sărbători voi merge la Novaci, la ai mei, cu Dragoș și copiii. În fiecare an mergem în Conlindet (n.r. – datină specifică zonei).

Milan vrea să învețe să schieze, iar Zian să se dea cu sania pentru prima dată. Eu nu gătesc de Sărbători, mama și sora mea gătesc cele mai minunate preparate. Am și o mătușă care face prăjituri de-a dreptul delicioase! Eu doar merg să mănânc”, a mai spus Vancea.

În altă ordine de idei, Roxana Vancea a vorbit și despre relația pe care o are cu soacra ei, dar și cu fosta parteneră de viață a soțului vedetei, Dragoș.

„Cu soacra mea mă înțeleg bine. Nu mă ajută, dar nici nu am cerut ajutor. Dacă aș avea nevoie, m-ar ajuta cu siguranță. Cu mama lui Milan, în afară de timpul copilului, nu avem nimic de împărțit”, a precizat Roxana Vancea.

ADVERTISEMENT