Life

Roxana Vancea, transformare uimitoare după ce a slăbit! Diferența dintre cum arăta înainte și cum arată acum este uriașă – FOTO

01.07.2020 | 08:03
Roxana Vancea transformare uimitoare dupa ce a slabit Diferenta dintre cum arata inainte si cum arata acum este uriasa  FOTO
Roxana Vancea. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Roxana Vancea este o împătimită a sportului și a reușit să-și schimbe fizionomia radical datorită exercițiilor fizice.

Vedeta TV a postat o fotografie în care apare în costum de baie înainte și după ce a început să facă mișcare.

ADVERTISEMENT

Diferențele sunt vizbile și chiar uimitoare, bruneta reușind să dea jos kilograme bune.

Roxana Vancea a slăbit considerabil

După câțiva ani de sport, Roxana Vancea arată spectaculos, însă a fost nevoită să trudească din greu pentru ca trupul ei să fie perfect tonifiat. Bruneta are grijă și la alimentele pe care le consumă, însă face și antrenamente sportive în fiecare zi, poate uneori chiar de două ori pe zi.

De altfel, fosta asistentă de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” este și antrenor de fitness și încearcă să ajute și alte persoane să scape de kilogramele în plus, așa cum a reușit ea.

ADVERTISEMENT

Înainte să se apuce de sport, la puțin timp după ce a părăsit postul de asistentă TV, Roxana Vancea s-a îngrășat considerabil. Atât sânii, cât și restul corpului erau vizibil mai mari.

După ce s-a apucat de sport, Roxana a promovat un stil de viață sănătos, iar în ultimii ani a putut fi văzută, în majoritatea timpului, doar la sală. Bruneta a renunțat la cluburile de noapte, ieșirile în zonele de fiță și s-a focusat mai mult pe stilul de viață sănătos.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

🐮✖️💀 ? 😂

A post shared by Roxana Vancea (@roxanavancea) on

Roxana Vancea este originară din Tîrgu Jiu

Vedeta TV este olteancă din Capitala Gorjului, unde a copilărit și a terminat liceul. Mai târziu, ea s-a înscris la Facultatea de Sport, pe care a terminat-o cu notă mare. După acest episod, bruneta s-a angajat asistentă în emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani”, unde a făcut furori cu sânii ei naturali, dar și cu silueta ei perfectă.

Timpul a trecut, iar Roxana nu a mai vrut să rămână asistentă TV, iar apoi s-a apucat de sport intensiv, fiind chiar imaginea unui club de fitness. Bruneta s intrat într-o relație cu Mihai Bendeac, alături de care a fost câțiva ani bun. Cei doi au rămas, în cele din urmă, buni prieteni.

ADVERTISEMENT

În 2019, Roxana Vancea s-a căsătorit cu Dragoș Paiu, care are un copil dintr-un mariaj anterior. Cei trei se comportă ca o familie fericită, iar băiețelul o îndrăgește pe Roxana ca pe mama lui.

 

View this post on Instagram

 

Copil perfect ❤️ @dragos_syko @milan_alexandru

A post shared by Roxana Vancea (@roxanavancea) on

” Toată lumea spune că iubirea doare, dar asta nu este adevărat. Singurătatea doare. Respingerea doare. Să pierzi pe cineva doare. Invidia doare. Toată lumea confundă aceste lucruri cu iubirea. Dar, în realitate, iubirea este singurul lucru din lumea asta care acoperă toată durerea și care te face să te simți din nou minunat.”, a scris Roxana Vancea pe rețeaua de socializare, după fericitul moment.

ADVERTISEMENT