Life

Roxana Vașniuc, primele imagini în rochie de mireasă: „Am vrut să fiu o prințesă”

Primele imagini cu Roxana Vașniuc în rochie de mireasă. Vedeta a păstrat tradiția și nu l-a lăsat pe viitorul soț să o vadă înainte de cununie.
27.09.2022 | 12:23
Primele imagini cu Roxana Vașniuc în rochie de mireasă. Foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Zi mare în showbizul românesc. Pe 27 septembrie, la Timișoara, are loc o nuntă dublă. Armin Nicoară și Claudia Puican, precum și Roxana Vașniuc și Ionuț, soțul și tatăl fetiței sale, au decis să se căsătorească în aceeași zi, în același loc. Roxana a ales o rochie de mireasă spectaculoasă, pe care bărbatul iubit nu a văzut-o.

Primele imagini cu Roxana Vașniuc în rochie de mireasă. Vedeta, o adevărată prințesă

A sosit ziua cea mare pentru Armin Nicoară și Claudia Puican, care se căsătoresc pe 27 septembrie, la Timișoara. Roxana Vașniuc și soțul său le sunt nași, dar, în același timp, se și căsătoresc religios. Astfel că părinții spirituali și finii vor avea o nuntă dublă.

ADVERTISEMENT

Au ales aceeași dată, Biserică și sală de evenimente, iar emoțiile sunt mari pentru toți. De altfel, Roxana Vașniuc și soțul său au ales să se deplaseze la Timișoara special pentru Armin și Claudia, conform informațiilor obținute de FANATIK. 

„Sunt puțin emoționată, e un pas important în viață alături de bărbatul pe care îl iubesc la nebunie”, a dezvăluit Roxana Vașniuc pentru FANATIK.ro.

ADVERTISEMENT

„Am vrut să fiu o prințesă”

Vedeta a optat pentru o rochie impresionantă, de prințesă. Cu un corset încrustat în pietre, decolteu adânc și mâneci bufante, Roxana pare desprinsă din filmele Disney.

„Am așteptat să trăiesc aceste momente și mă bucur că visul meu s-a îndeplinit. Am îmbrăcat celebra rochie de mireasă pe care toate fetele și-o imaginează.

ADVERTISEMENT

(…) Am o rochie impozantă, am vrut să fiu o prințesă”, a declarat vedeta pentru Antena Stars. 

Soțul nu a văzut-o pe Roxana Vașniuc: „Am zis să fie emoționant momentul”

De altfel, Ionuț, bărbatul care Roxana Vașniuc este deja căsătorită legal și cu care are o fetiță, nu și-a văzut mireasa înainte de a ajunge la Biserică. Cei doi și-au dorit ca momentul să fie unul special.

ADVERTISEMENT

„Nu suntem superstițioși, dar am zis să fie emoționant momentul când ne vom vedea. Eu în rochie de mireasă, el mire. El va pleca cu nașa, eu cu nașul și întâlnirea spectaculoasă va fi la Biserică. Am zis să fie un eveniment frumos și elegant și sper să avem vreme bună”, a adăugat vedeta.

De altfel, după cununia religioasă a Roxanei Vașniuc, atenția se va îndrepta către Claudia Puican și Armin Nicoară, care sunt pregătiți să-și unească destinele atât legal, cât și în fața Domnului.

„Eu o să încerc să mă relaxez după ce o să am momentul în Biserică. Vreau să mă petrec, că sunt nașă astăzi. Și mireasă și nașă. Am mai scăpat de emoții față de cununia civilă”, a încheiat Roxana Vașniuc.

ADVERTISEMENT