Life

Roxen a avut prima repetiție pe scena de la Rotterdam. Artista, pe ultimul loc la votul presei delegate la Eurovision

09.05.2021 | 21:16
Roxen a avut prima repetitie pe scena de la Rotterdam Artista pe ultimul loc la votul presei delegate la Eurovision
ADVERTISEMENT

Roxen a avut prima repetiție pe scena de la Rotterdam, româncă urmând să cânte în prima semifinală de la Eurovision pe 18 mai. Artista nu a excelat în opinia presei care a punctat momentele fiecărei țări.

Roxen a obținut doar 9 puncte din partea jurnaliștilor care au avut ocazia să vadă repetițiile de astăzi, 9 mai 2021, pe primul loc din țările care au dat testul scenei situându-se Ucraina, reprezentată de trupa Go_A, cu 81 de puncte.

ADVERTISEMENT

Pe scena de la Rotterdam au urcat azi pentru repetiții România, Ucraina, Azerbaijan, Israel, Norvegia, Croația, Cipru, Malta și Belgia.

România, prima repetiție la Eurovision, la Rotterdam. Roxen nu a făcut impresie bună

La repetițiile care au avut loc ieri, pe 8 mai, pe locul 1 la Press Poll s-a situat Manizha, artista care va cânta melodia „Russian woman” din partea Rusiei.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă Roxen nu s-a descurcat foarte bine în prima zi de repetiții, emoțiile fiind de înțeles căci pentru artista noastră este prima oară când se află pe o scenă atât de mare, la un concurs de o asemenea importanță, cântăreața nu renunță la visul ei de a aduce trofeul la București.

Momentul lui Roxen va semăna foarte mult cu videoclipul melodiei „Amnesia”, după cum reiese din videoclipul postat pe pagina de Youtube a competiției Eurovision.

ADVERTISEMENT
roxen
Roxen, doar 9 puncte după prima repetiție la Eurovision

Românca, în picaj la casele de pariuri

Cântăreața nu doar că va cânta pe scena de la Rotterdam, dar a pregătit și o coregrafie spectaculoasă împreună cu echipa ei, redând practic scenele pe care fanii le-au putut vedea deja în clipul oficial al melodiei.

Pe locul 1 la casele de pariuri se află Franța, detronând Malta care a fost câteva săptămâni prima, România reușind să ocupe în acest moment  a 16-a șansă la titlul de câștigătoare a show-ului Eurovision, în picaj după repetițiile de azi.

ADVERTISEMENT

Pe locul al treilea la pariuri se situează Elveția, pe patru Italia, iar top 5 este completat de vecinii noștri bulgari, reprezentați de Victoria.

Semifinalele Eurovision vor avea loc pe 18 și 20 mai, iar marea finală, în care România speră să se califice se va ține pe 22 mai.

 

ADVERTISEMENT