Life
notix pixel id

Roxen, agresată de fostul iubit. Cântăreața a depus plângere la poliție

22.06.2020 | 20:07
Roxen, agresată de fostul iubit. Cântăreața a depus plângere la poliție
Roxen, agresată de fostul iubit. Cântăreața a depus plângere la poliție. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Roxen a trecut prin momente traumatizante după ce a fost abuzată emoțional și șantajată de fostul iubit. Reprezentanta României la concursul muzical Eurovision nu a lăsat lucrurile așa și a mers la poliție unde a depus plângere.

Tânăra cântăreață a vorbit pentru prima oară despre trauma prin care a fost nevoită să treacă, precizând că la momentul respectiv le-a cerut oamenilor legii un ordin de protecție pentru că nu se simțea în siguranță.

„Am avut ghinionul să trec prin această experiență, consider că a fost o lecție importantă și știu ce greșeli să nu mai repet. Înțeleg foarte bine care este situația la nivel global, dar și la nivel național, cu privire la problema violenței domestice”, a mărturisit artista pentru protv.ro.

ADVERTISEMENT

Cântăreața Roxen, abuzată și șantajată de fostul partener de viață

Frumoasa cântăreață este de părere că problemele de acest fel trebuie eliminate pentru că ajung să macine viața oamenilor sau pot degenera în lucruri mult mai grave.

Roxen a avut ghinionul de a trece printr-o situație traumatizantă, însă a avut puterea de a depune plângere împotriva bărbatului care o abuza emoțional și o șantaja, acesta fiind și motivul pentru care a luat toate măsurile necesare, inclusiv un ordin de protecție.

ADVERTISEMENT

„Am fost abuzată emoțional și șantajată, dar asta nu m-a oprit să lupt pentru a încerca să elimin această problemă care, bineînțeles, mă macină.

Consider că trebuie luate măsuri în aceste situații, indiferent de gravitatea lor, pentru că ele pot degenera cu o rapiditate uluitoare”, a completat cântăreața.

ADVERTISEMENT

Așadar, artista a obținut un ordin judecătoresc care prevede că agresorul trebuie să păstreze o distanță de minim 500 de metri față de reclamantă, adică față de Roxen, pe numele adevărat Larisa Roxana Giurgiu.

În plus, magistrații au decis că fostul iubit al cântăreței nu are voie să se apropie nici de locuința acesteia sau de locul de muncă.

ADVERTISEMENT

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri