Life

Roxen, reprezentanta României în semifinala Eurovision, rochie de 3.000 de euro

18.05.2021 | 19:35
Roxen reprezentanta Romaniei in semifinala Eurovision rochie de 3000 de euro
ADVERTISEMENT

Roxen, reprezentanta României în prima semifinală de la ediția din acest an de la Eurovision, va purta o rochie de 3.000 de euro.

Întrecerea muzică continentală intră în linie dreaptă, marți, cu prima semifinală, iar România este reprezentată anul acesta de o voce extrem de promițătoare.

ADVERTISEMENT

Pentru cea de-a 65-a ediţie a concursului Eurovision Song Contest, găzduită de Olanda, la Rotterdam, Roxen a impresionat încă dinainte să urce pe scenă.

Rochie de 3.000 de euro purtată de Roxen, reprezentanta României la Eurovision

Pe numele ei adevărat Larisa Roxana Giurgiu, românca de 21 de ani va purta o creaţie Zimmermann din colecţia Spring Summer 2021, care costă 3.000 de dolari, conform Click.

ADVERTISEMENT

La repetiții, tânăra reprezentată a României la Eurovision și-a surprins fanii și a făcut senzație cu o rochie superbă.

Aceasta a purtat o rochie înflorată, având un croi special. În partea de sus începe ca o cămașă bej, iar de la bust în jos rochie continuă dintr-un alt material lejer, de vară, cu un imprimeu cu flori roșii.

ADVERTISEMENT

Înainte de apariția pe scena primei semifinale de la Eurovision, Roxen a dezvăluit care este ritualul ei și al colegilor de trupă.

”Înainte de a intra pe scenă îmi iau 5 minute alături de dansatori pentru a ne conecta şi pentru a intra în atmosferă. Sunt mândră să reprezint România în concurs şi abia aştept să vă cânt în show-ul pentru public.

ADVERTISEMENT

Universul Eurovision are o atmosferă unică la care m-am conectat din primul moment. Simt că e momentul nostru!”, a spus cântăreața pentru sursa citată.

Roxen intră a 13-a în semifinala de marți de la Eurovision

În semifinala de marți, 18 mai, reprezentanta României, Roxen, cu piesa ”Amnesia”, va fi cel de-al 13-lea artist care va urca pe scena de la Rotterdam.

Alături de tânăra româncă, în prima semifinală Eurovision 2021 vor concura reprezentaţii Lituaniei, Sloveniei, Rusiei, Suediei, Australiei, Macedoniei de Nord, Irlandei, Cipru, Norvegiei, Croaţiei, Belgiei, Israel, Azerbaidjan, Ucrainei şi Maltei. În finala care va avea loc pe 22 mai se vor califica 10 concurenţi.

”Pentru mine, ultimul an a fost unul plin, din toate punctele de vedere, cu momente bune şi mai puţin bune, însă ceea ce contează este că am avut câteva proiecte care m-au bucurat nespus. Piesa ‘Amnesia’ este una extrem de personală, cuprinde toate aceste sentimente pe care le-am trăit în ultima perioadă şi le dă voce.

O simt aproape de mine, mă reprezintă, iar sufletul meu şi trăirile mele se regăsesc în ea”, a declarat Roxen, după alegerea melodiei, potrivit TVR.

Alţi 10 artişti se vor califica din a doua semifinală, celor 20 de finalişti urmând să li se alăture, în actul final, reprezentanţii ţării gazdă şi ai Big Five – Franţa, Germania, Italia, Spania şi Marea Britanie.

ADVERTISEMENT