Fotbal intern

Ruben de la Barrera a condus primul antrenament la FC Viitorul! 25 de jucători la reunire. Video

10.08.2020 | 16:29
Ruben de la Barrera a condus primul antrenament la FC Viitorul 25 de jucatori la reunire Video
ADVERTISEMENT

Tehnicianul spaniol Ruben de la Barrera a condus primul antrenament de la venirea la FC Viitorul, acolo unde l-a înlocuit pe Gică Hagi.

În urmă cu trei zile, oficialii clubului constănțean l-au prezentat oficial pe Ruben de la Barrera, care a semnat un contract pe două sezoane.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul spaniol a antrenat-o ultima dată pe Al Ahli Sports Club, dar a fost și antrenor secund la Real Sociedad. Ibericului îi place cel mai mult sistemul 4-4-2.

FC Viitorul, primul antrenament cu Ruben de la Barrera

FC Viitorul a anunțat pe site-ul oficial că Ruben de la Barrera a condus luni primul antrenament, jucătorii reunindu-se la Baza Sportivă a Academiei Gheorghe Hagi pentru sezonul viitor după o vacanță de doar patru zile.

ADVERTISEMENT

Noul staff tehnic al celor de la Viitorul este format din managerul Ruben de la Barrera, secunzii Francisco Ruiz Beltran, Pere Romeu Sunyer și Ivan Penaranda Llaurado, cărora li s-au adăugat Antonio Camacho (preparator fizic), Ștefan Preda (antrenor cu portarii) și Paul Ciocănescu (fiziokinetoterapeut).

La primul antrenament de la reluarea pregătirilor au participat 25 de jucători, noutățile fiind Alexandru Mățan și Valentin Cojocaru, reveniți de la FC Voluntari, precum și spaniolul Victor Fernandez, care a semnat la finalul lunii trecute contractul cu formația noastră.

ADVERTISEMENT

De asemenea, la această ședință de pregătire au participat și internaționalii U21, Virgil Ghiță, Andrei Ciobanu, George Ganea și Carlo Casap, care au participat la acțiunea lotului pregătit de Adrian Mutu.

”Eu nu am adus antrenor, aduc manager. Adică decide el. Adică el decide tot. Mai multă decizie, mai multă personalitate. El face lotul, el face pregătirea, el şi asumă obiectivele. Nu ni le asumăm noi, noi doar îl sprijinim. Toţi trebuie să muncim să îl ajutăm să îndeplinească şi obiectivele”, a declarat Gică Hagi despre venirea lui Ruben de la Barrera.

ADVERTISEMENT

După ce Hagi a anunțat că nu o va mai antrena pe Viitorul, clubul a încercat să-l aducă pe Costel Gâlcă, un amic și fost coleg cu ”Regele”. Tehnicianul care a reușit să câștige tripla cu FCSB nu a putut veni pentru că și-a prelungit contractul cu echipa sa din Danemarca.

ADVERTISEMENT