Ruby, achiziţie extravagantă în plină pandemie. Şi-a luat un bolid de peste 100.000 de euro

Cerasela Stafie   
în Stiri mondene
01/10/2020, 09:23
Ruby, achiziţie extravagantă în plină pandemie. Şi-a luat un bolid de peste 100.000 de euro
Ruby, în rochie de mireasă! Sursa foto: Instagram

Ruby face o achiziție însemnată în plină pandemie. Cântăreața a semnat actele pentru un bolid care are prețul de pornire 165.000 de euro.

Artista a fost surprinsă de jurnaliștii de la Click în timp ce se afla la showroom-ul Aston Martin din Otopeni. Ea a ales un model fabricat în ediție limitată, Aston Martin Volante.

Cu toate că pandemia în care ne aflăm a redus semnificativ veniturile majorității artiștilor, Ruby nu pare a fi afectată de acest aspect. Ea s-a arătat entuziasmată de bolidul impunător, i-a făcut poze și l-a analizat în detaliu vreme îndelungată, scrie click.ro.

Achiziție valoroasă pentru Ruby. Artista nu are permis, dar nu duce lipsă de bani

Pe numele real, Ana Claudia Grigore a mers să vadă mașina alături de unul dintre asistenții săi și a stat cuminte în partea dreaptă. Ea a recunoscut reporterilor de la publicația mai sus menționată că nu posedă permis de conducere.

”Sunt posesoarea unei mașini pe care nu o pot conduce. Acum sper că o să termin și eu școala de șoferi, să îmi iau permisul și să mă bucur pe deplin de ea”, a mărturisit ea, conform sursei anterioare.

Iată cum arată bolidul de care Ruby s-a îndrăgostit:

Aston Martin Volante
Aston Martin Volante
Sursa foto: businessinsider.com

Ruby, ironizată de fani pentru colaborarea cu Costi Ioniță și Florin Salam

Melodia „Rapido”, pe care cântăreața a lansat-o în colaborare cu cei doi maneliști, a iscat un val de ironii din partea fanilor artistei. Deși solista s-a clasat pe locul 1 în trending vreme îndelungată, admiratorii ei s-au declarat dezamăgiți de asocierea pe care a făcut-o.

Odată cu lansarea piesei pe canalul oficial de YouTube, fanii s-au întrecut în comentarii ironice și si-au exprimat nemulțumirea cu privire fie la asocierea pe care cântăreața a făcut-o, fie la modul cum au împărțit versurile, unii dintre ei considerând că cei doi cântăreți nu au contribuit prea mult.

„Dacă nu poți să-i învingi în trending, cânți cu ei”, „manelizarea României este aici”, „Florin Salam cu trei cuvinte a făcut toată melodia”, „urmează Delia și Nicolae Guță”, „îmi plac foarte mult versurile lui Florin Salam și Costi Ioniță. Forță!”, „versurile sunt praf, melodia a ajuns pe locul 1 datorită lui Salam și datorită lui Costi Ioniță”, „urmează Nicolae Guță cu Justin Bieber”, sunt doar câteva dintre criticile și ironiile exprimate de ascultători, conform sursei mai sus citate.

Închide ×