Life

Ruby, achiziţie extravagantă în plină pandemie. Şi-a luat un bolid de peste 100.000 de euro

01.10.2020 | 09:23
Ruby achizitie extravaganta in plina pandemie Sia luat un bolid de peste 100000 de euro
Ruby, în rochie de mireasă! Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ruby face o achiziție însemnată în plină pandemie. Cântăreața a semnat actele pentru un bolid care are prețul de pornire 165.000 de euro.

Artista a fost surprinsă de jurnaliștii de la Click în timp ce se afla la showroom-ul Aston Martin din Otopeni. Ea a ales un model fabricat în ediție limitată, Aston Martin Volante.

ADVERTISEMENT

Cu toate că pandemia în care ne aflăm a redus semnificativ veniturile majorității artiștilor, Ruby nu pare a fi afectată de acest aspect. Ea s-a arătat entuziasmată de bolidul impunător, i-a făcut poze și l-a analizat în detaliu vreme îndelungată, scrie click.ro.

Achiziție valoroasă pentru Ruby. Artista nu are permis, dar nu duce lipsă de bani

Pe numele real, Ana Claudia Grigore a mers să vadă mașina alături de unul dintre asistenții săi și a stat cuminte în partea dreaptă. Ea a recunoscut reporterilor de la publicația mai sus menționată că nu posedă permis de conducere.

ADVERTISEMENT

”Sunt posesoarea unei mașini pe care nu o pot conduce. Acum sper că o să termin și eu școala de șoferi, să îmi iau permisul și să mă bucur pe deplin de ea”, a mărturisit ea, conform sursei anterioare.

Iată cum arată bolidul de care Ruby s-a îndrăgostit:

Aston Martin Volante
Aston Martin Volante
Sursa foto: businessinsider.com

Ruby, ironizată de fani pentru colaborarea cu Costi Ioniță și Florin Salam

Melodia „Rapido”, pe care cântăreața a lansat-o în colaborare cu cei doi maneliști, a iscat un val de ironii din partea fanilor artistei. Deși solista s-a clasat pe locul 1 în trending vreme îndelungată, admiratorii ei s-au declarat dezamăgiți de asocierea pe care a făcut-o.

ADVERTISEMENT

Odată cu lansarea piesei pe canalul oficial de YouTube, fanii s-au întrecut în comentarii ironice și si-au exprimat nemulțumirea cu privire fie la asocierea pe care cântăreața a făcut-o, fie la modul cum au împărțit versurile, unii dintre ei considerând că cei doi cântăreți nu au contribuit prea mult.

„Dacă nu poți să-i învingi în trending, cânți cu ei”, „manelizarea României este aici”, „Florin Salam cu trei cuvinte a făcut toată melodia”, „urmează Delia și Nicolae Guță”, „îmi plac foarte mult versurile lui Florin Salam și Costi Ioniță. Forță!”, „versurile sunt praf, melodia a ajuns pe locul 1 datorită lui Salam și datorită lui Costi Ioniță”, „urmează Nicolae Guță cu Justin Bieber”, sunt doar câteva dintre criticile și ironiile exprimate de ascultători, conform sursei mai sus citate.

ADVERTISEMENT
Tags: