Life

Ruby, criticată de fani, după ce s-a pozat în ipostaze provocatoare: “Vai și amar”

Ruby a fost criticată dur de fani după ce s-a fotografiat în ipostaze provocatoare pe rețelele sociale. Cântăreața a primit nai multe comentarii negative de la cei care o urmăresc.
16.06.2022 | 00:55
Ruby criticata de fani dupa ce sa pozat in ipostaze provocatoare Vai si amar
Ruby, critici dure din partea fanilor, după ce s-a pozat în ipostaze provocatoare. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ruby a fost criticată de fani după ce s-a pozat într-un slip minuscul. Cei care o urmăresc pe rețelele sociale au fost de părere că vedeta a exagerat.

Ruby, criticată de fani, după ce s-a pozat în ipostaze provocatoare

Fosta concurentă de la Dancing on Ice – Vis în doi a publicat câteva imagini în care era îmbrăcată cu un slip minuscul și cu un top decupat, care îi acoperea sânii, motiv pentru care a primit critici din partea celor care o urmăresc.

ADVERTISEMENT

“Mi se zice Ruby, sunt pericol public.”, este descrierea din dreptul imaginii postate pe Instagram.

“De capul tău, toate ați luat-o razna!”, “Mai ai puțin și ne arăți tot…oricum…nu mai ai ce arăta!”, “Pune ceva pe tine!”, “Dar de ce faci poze d-astea?”, “Vai și amar”, sunt doar câteva dintre mesajele lăsate de internauți în secțiunea de comentarii.

ADVERTISEMENT
Ruby imagini
Ruby, criticată de fani după ce s-a pozat în ipostaze provocatoare. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik

Artista a purtat de mai multe ori ținute mai “curajoase” la diverse evenimente publice și a primit mai multe comentarii negative.

Vedeta se mândrește cu aspectul ei fizic, dar recunoaște că are limite atunci când vine vorba de admiratori.

ADVERTISEMENT

“Sunt de părere că ceea ce semeni, aia culegi. Eu, cu toate că afișez o imagine sexy și îmi place să mă port așa, am și vreo 3-4 ziduri invizibile în fața mea care arată respectul pe care-l cer și cu care vin la pachet, pentru că sunt foarte respectuoasă cu toată lumea și foarte drăguță.

Oamenii mă tratează la fel. Nu a fost nimeni niciodată indecent, indiscret. Nu și-a încercat-o nimeni, în vreun fel, cu mine, pentru că atitudinea mea nu permite așa ceva. Nu las loc de interpretări și de astfel de lucruri. Dacă cineva își permite, să fie sigur că și-o ia!”, a declarat ea pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Ruby, apariție îndrăzneață la un eveniment monden

Aceste imagini vin la puțin timp după ce vedeta și-a făcut apariția la un eveniment monden într-o ținută care a șocat pe toată lumea.

În partea de sus a ținutei, Ruby a ales să poarte o bluză cu imaginea unui bust topless, de culoarea pielii, astfel că artista părea dezbrăcată, de la distanță, la petrecerea VIVA, acolo unde au fost prezente nume cunoscute din showbiz-ul românesc.

Cântăreața a explicat alegerea acestei ținute, spunând că nu a mai apărut niciodată atât de îmbrăcată. De altfel, până și ea a fost surprinsă de apariția ei de la eveniment.

“Mai îmbrăcată decât acum nu am fost niciodată. Cât curaj am să vin așa îmbrăcată? În sfârșit cineva care a pus corect întrebarea. Da! Sunt mai îmbrăcată ca oricând.

Mie îmi place să port rochițe cu decolteu, bluzițe cu decolteu, dar de data asta toată ținuta mea este un decolteu. (…)

Este o ținută surprinzătoare și pentru mine. Adică, știu că o port, dar de fiecare dată când mă văd într-o poză sunt și eu surprinsă. Dar acum este pentru prima oară când apar în sânii goi și se poate uita lumea la mine.

Mesajul ținutei mele e simplu: sărbătorim viața, asta e tema evenimentului, iar așa sărbătoresc eu viața.

Am venit aici în felul în care mă simt cel mai bine și acasă. Pentru că eu, acasă, cam așa îmi petrec timpul, mă simt foarte bine în pielea mea, doar în pielea mea”, a declarat Ruby, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
Tags: