Life

Ruby dă răspunsul după zvonurile că s-ar iubi cu Andrei Ștefănescu: „Mi se pare şi urât să mă justific”

Ruby dă răspunsul după zvonurile că s-ar ar avea o relație cu Andrei Ștefănescu. Vedeta a spus clar lucrurilor pe nume și nu a lăsat loc de interpretare.
17.01.2023 | 19:44
Ruby da raspunsul dupa zvonurile ca sar iubi cu Andrei Stefanescu Mi se pare si urat sa ma justific
Ruby dă răspunsul după zvonurile că s-ar iubi cu Andrei Ștefănescu Foto Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Ruby dă răspunsul după zvonurile că s-ar iubi cu Andrei Ștefănescu. Vedeta a spus clar acum dacă are sau nu o relație cu acesta.

Ruby dă răspunsul după zvonurile că s-ar iubi cu Andrei Ștefănescu

Ruby a răspuns zvonurilor potrivit cărora are o relație cu Andrei Ștefănescu. Vedeta a spus clar că relația dintre ea și acesta se bazează pe iubire și respect, dar nu este vorba în niciun caz de o scânteie de natură amoroasă între ei.

ADVERTISEMENT

Ruby a spus că i se pare și urât să se justifice în fața unei asemenea afirmații, mai ales pentru că ea are deja un iubit acasă și nu este cazul să se vorbească despre ceva mai mult decât de o relație profesională între ea și Andrei Ștefănescu.

„Mi se pare şi urât să mă justific cu aşa ceva. E ca şi cum dau crezare eu. Andrei este frumos şi fizic, şi sufleteşte, dar nu. În afară de interacţiunea pe care o avem oricând ne întâlnim, este foarte drăguţ. 

ADVERTISEMENT

Eu, pentru Andrei, am un respect incomensurabil pentru artistul care este, pentru omul care este, pentru sufletul pe care îl are şi atât.  Ne întâlnim la Nea Mărin şi aici se termină povestea”, a spus vedeta la Antena Stars.

Andrei Ștefănescu a reacționat și el după zvonurile apărute

Andrei Ștefănescu a confirmat și ele cele spuse de Ruby și a dezvăluit că îl cunoaște pe iubitul artistei, Robert, și este prieten atât cu cântăreața cât și cu partenerul ei.

ADVERTISEMENT

Deși se apreciază mult, Andrei Ștefănescu spune că nu este cazul să fie ceva mai mult între el și Ruby și sunt doar prieteni.

„Aşa că e o ştire care nu este adevărată, dar ce-i adevărat e că ne ştim bine, ne apreciem unul pe celălalt atât artistic, cât şi personal, dar nu mai mult decât e cazul.

ADVERTISEMENT

Eu pe Robert îl ştiu, e prieten cu mine, ea la fel, suntem prieteni, avem o prietenie frumoasă, dar atât, mai mult nu există”, a spus și Andrei Ștefănescu.

ADVERTISEMENT