Life

Ruby, de urgență la spital, conectată la perfuzii. Ce s-a întâmplat cu artista, în câteva ore

25.08.2020 | 16:26
Ruby de urgenta la spital conectata la perfuzii Ce sa intamplat cu artista in cateva ore
ADVERTISEMENT

Cântăreața Ruby le-a arătat tuturor că a ajuns de urgență la spital. Vedeta le-a transmis fanilor ei și mai multe mesaje, prin intermediul postărilor de pe rețelele sociale.

Solista s-a bucurat și de o susținere totală din partea prietenilor virtuali, care i-au lăsat o sumedenie de mesaje de încurajare. Ruby a fost conectată la perfuzii și s-a fotografiat în acest mod încă de la primele ore ale dimineții de marți.

ADVERTISEMENT

Inițial românii care o urmăresc pe Ruby pe Instagram s-au gândit la tot ce e mai rău, mai ales în plină pandemie cu noul virus. Artista i-a asigurat însă pe fanii săi că este bine, dar și că a mers la spital pentru o nouă modificare corporală.

Ruby a ajuns de urgență la spital. Artista le-a transmis un mesaj fanilor, conectată la perfuzii

Ruby a reușit să își bage fanii în sperieți, încă de la început de săptămână. Artista a ajuns în fața specialiștilor, dar înainte de toate acestea s-a pozat într-un scaun cu rotile. Iar cum pozele și filmulețele au ajuns direct pe InstaStory, vedeta s-a trezit asaltată de un număr record de persoane care o întrebau de sănătate.

ADVERTISEMENT

Ruby a ajuns de urgență la spital pentru o nouă intervenție la nivelul bustului. Motiv pentru care vedeta s-a fotografiat și în ipostazele mai puțin glamour, iar asemenea imagini au ajuns în mediul online.

Cei din public care o apreciază pe cântăreață și-au pus tot soiul de semne de întrebare, inițial, dar au aflat la scurt timp și adevărul din spatele postărilor neașteptate.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a oferit o serie de explicații prin intermediul contului ei de Instagram. Și-a făcut apariția inclusiv într-un scaun cu rotile, dar și cu o perfuzie în mână. Aceasta a fost internată pentru câteva ore deoarece a suferit o intervenție chirurgicală estetică, la nivelul bustului.

Din câte se pare, implanturile ei s-au deteriorat și a fost sfătuită de esteticieni să fie chiar mai atentă. Ruby a ajuns într-o asemenea situație când a spart lemne și nu a realizat că era necesar să fie ceva mai grijulie. Fanii au avut un șoc atunci când au aflat că Ruby a ajuns la complicații de acest fel. Artista a povestit despre toate acestea pe InstaStory și a făcut haz de necaz cu fanii.

ADVERTISEMENT

”Acțiunea mea de acum câțiva ani m-a afectat pe termen lung și a trebuit să intervin din nou. Am început să rețin apa, mi-a scos apa doamna doctor. După care, iarăși. M-am pus să sparg lemne acum câteva zile și iata-mă, sunt aici! Dar o să fiu bine!”, a mărturisit Ruby, pe contul ei oficial de Instagram.

Ruby, de urgență la spital, conectată la perfuzii. Ce s-a întâmplat cu artista, în câteva ore
Ruby i-a lăsat pe fanii ei din mediul online fără cuvinte. după ce a dezvăluit pe Instagram că a ajuns la spital, conectată la perfuzii

Ruby regretă că și-a făcut implanturi

Ruby a avut nevoie de un tratament pentru implanturile mamare, odată ce operațiile nu au mai avut efectul dorit. Artista susținea și în câteva interviuri acordate în trecut că regretă că și-a pus silicoane.

“Mi-am făcut două operații de rinoplastie. Una după ce am împlinit 18 ani, pentru că aveam un nas mare și strâmb. Îmi pare foarte rău că mi-am făcut implant mamar. Pe mine m-a complexat foarte tare nasul. Am așteptat foarte mult să fac 18 ani ca să-mi fac rinoplastie.”, povestea Ruby, în trecut.

ADVERTISEMENT