Life

Ruby, dezvăluire fără perdea. Pe ce super cântăreață din România ar invita-o în dormitor alături de iubitul ei

07.04.2021 | 19:28
Ruby dezvaluire fara perdea Pe ce super cantareata din Romania ar invitao in dormitor alaturi de iubitul ei
Ruby, dezvăluire fără perdea. Pe ce super cântăreață din România ar invita-o în dormitor alături de iubitul ei Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ruby a făcut o dezvăluire fără perdea. Ea a mărturisit pe ce super cântăreață din România ar invita-o în dormitor alături de iubitul ei.

Artista a fost provocată în cadrul emisiunii „Întrebarea Mesei Rotunde” să răspundă unor întrebări incomode sau să mânânce din bunătățile de pe masă. Printre lucrurile care trebuia să le guste erau găluște putrezite, testicule de porc, gheare de pui sau penis de taur.

ADVERTISEMENT

Ruby a mărturisit că a mai încercat una din deliciile respective, în cadrul altei emisiuni. Totuși, ea a fost nevoită să spună cine ar fi vedeta din România pe care ar invita-o la un threesome alături de partenerul ei.

Ruby, dezvăluire fără perdea. Pe ce super cântăreață din România ar invita-o în dormitor alături de iubitul ei

„De fapt, am mai mâncat penis de taur, la «Sunt celebru, scoate-mă de aici». Nu este prima oară pentru mine,” a mărturisit Ruby cu privire la mâncărurile de pe masă, potrivit Libertatea.

ADVERTISEMENT

Întrebată pe cine ar primi în pat alături de iubitul său, ea a exclus varianta unui bărbat. În plus, a mai explicat și că este foarte geloasă, iar după evenimentul respectiv viața bărbatului ar putea să devină un calvar.

Ruby și Robert sunt într-o relație de aproximativ zece ani. Vedeta a precizat că cei doi nu și-au unit destinele până acum pentru că dorește să mai copilărească, dar ar fi o soție ideală.

ADVERTISEMENT

„Eu sunt într-o relație de 9 ani, de 10 ani parcă. Dacă voiam să mă căsătoresc până acum, o făceam. Nu vreau, pentru că încă sunt copil. Sunt super material de nevastă”, a declarat artista, potrivit sursei citate mai sus.

„Eu, Robert și o fată. Dacă ar fi, dar nu pentru că sunt foarte geloasă și apoi ar fi un calvar viața lui. Nu știu ce să zic, nu am trăit un astfel de moment. Dacă ar fi ca în filme, cum ar trebui să fie… dar ipotetic vorbind. Deci cu o femeie, nu aș putea să văd doi bărbați care… nu îmi mai trebuie un bărbat”, a adăugat.

ADVERTISEMENT

La momentul adevărului, Ruby nu s-a sfiit să nominalizeze două femei: „Lidia Buble ar fi o partidă bună, Antonia la fel, dar ea are copii. Cu Antonia aș face și niște piese, melodii și un copil. Este foarte frumoasă. Aș face multe cu ea. I-aș face și un copil!”

ADVERTISEMENT
Tags: