Life

Ruby, dezvăluiri despre Dancing on ice: „Suntem în dureri. E o provocare mare”

Ruby s-a înhămat la aventura vieții sale în proiectul Dancing on ice de la Antena 1. Cântăreața a dezvăluit cum se descurcă la filmările show-ului care poate rupe tiparele audienței.
18.02.2022 | 18:36
Ruby dezvaluiri despre Dancing on ice Suntem in dureri E o provocare mare
Ruby, concurentă la Dancing on ice
ADVERTISEMENT

Ruby este una dintre concurentele de la Dancing on ice, emisiune care va începe în luna martie la Antena 1.

Show-ul, un fel de Dansez pentru tine, doar că pe patine, este destul de dificil pentru majoritatea participanților.

ADVERTISEMENT

Ruby a spus „DA!” provocării fără să clipească, iar asta nu e de mirare, căci artista e prezentă oriunde e vorba despre adrenalină și depășirea propriilor limite.

Ruby, despre experiența de la Dancing on ice

Vedeta a mai avut o experiență cu un concurs de dans în urmă cu câțiva ani, la PRO TV, unde a ajuns aproape de finală.

ADVERTISEMENT

Experiența de la „Dansez pentru tine” a întărit-o foarte mult și chiar și astăzi își amintește lucrurile pe care le-a învățat în urmă cu 9 ani.

De la show-ul de la PRO TV până la cel de la Antena 1 e o diferență uriașă, căci acum provocarea e dublă: trebuie să stăpânească foarte bine patinele și să danseze în același timp.

ADVERTISEMENT

„Nu e ceva surprinzător să fac parte din acest proiect. Asta pentru că sunt o fire competitivă, în primul rând, iar apoi pentru că e un prilej de a fi copil, din nou”, a declarat Ruby pentru FANATIK.

Artista ne-a mai spus că acest show este o provocare mai ales pentru că e vorba despre disciplină. Când a fost concurentă la „Dansez pentru tine”, Ruby era destul de rebelă de fel.

ADVERTISEMENT

Îi place să danseze după propriul ei gust, să se miște în funcție de cum simte ea muzica. De data asta, lucrurile sunt nițel complicate căci aici intervin lecțiile de patinaj artistic.

„E o provocare mare de a patina. Pe lângă dans, sunt mișcări de patinaj, dans de patinaj. Trebuie să stăpânim fiecare mișcare pentru a face față”, a adăugat cântăreața.

„Suntem în dureri mulți”

Ruby a spus că a patinat de maximum patru ori în viața ei. A mai spus că show-ul de la Antenă este unul plin de surprize. Se pare că au existat deja destule accidentări, iar detaliile despre ce au pățit participanții pe gheață le vom afla abia din luna martie.

„Am fost pe gheață de vreo trei, patru ori… Sunt dependentă de adrenalină. Îmi place să lucrez cu emoțiile mele. Unii nu s-au urcat pe gheață niciodată.

Am luat-o pas cu pas, implicați suntem cu toții. Accidentări, normal, e firesc. Suntem în dureri mulți, dar o să vedeți mai multe când va începe emisiunea”, a mai spus Ruby.

ADVERTISEMENT
Tags: