Life

Ruby, dezvăluiri despre show-ul de Halloween în care va apărea la PRO TV: „Ne-am distrat foarte tare”

Ruby va apărea într-un show de groază, duminică, pe 31 octombrie, la PRO TV. Cântăreața a vorbit despre cum se raportează ea la Halloween.
29.10.2021 | 14:03
Ruby dezvaluiri despre showul de Halloween in care va aparea la PRO TV Neam distrat foarte tare
Ruby va apărea în show-ul de groază de la PRO TV, intitulat „Singura casă”
ADVERTISEMENT

Ruby a vorbit în exclusivitate pentru Fanatik despre cum trăiește de obicei Halloween-ul și cum a fost atmosfera de la filmările pentru emisiunea „Singura casă”.

Vedeta va fi închisă într-un castel împreună cu Mihaela Rădulescu, Smiley și Pavel Bartoș, din care nu va scăpa oricine.

ADVERTISEMENT

Pentru că este una dintre sărbătorile la modă și în România în ultimii ani, FANATIK a vrut să știe de la cântăreață dacă există ceva de care îi este teamă și ce părere are despre această sărbătoare trendy.

Ruby: „Îmi e frică de șerpi”

Cântăreața a spus că Halloween-ul n-a existat în viața ei până acum și că primul Halloween adevărat este cel pe care l-a trăit în show-ul de la PRO TV, pe care telespectatorii îl vor putea urmări pe 31 octombrie de la ora 23:30.

ADVERTISEMENT

„Nu fac parte din generația care să fi prins Halloween-ul. Eu am crescut mai tradițional așa. E primul Halloween de care am parte, cel de la PRO TV. 

Pentru mine e o sărbătoare drăguță, în care putem să fim copii. E o sărbătoare în care ne putem distra. Nu pot să zic că îmi e frică de creaturi mistici, de dr. Frankestein sau de Familia Addams.

ADVERTISEMENT

Dacă există ceva de care îmi e teribil de frică? Îmi e frică de șerpi. Dacă aș ști că sunt șerpi pe stradă în noaptea de Halloween e clar că nu aș mai ieși din casă”, a spus Ruby pentru FANATIK.

Despre show-ul „Singura casă”: „Ne-am distrat foarte tare”

Cât despre show-ul în care va apărea duminică, cântăreața nu a putut să dea multe detalii, însă a lăsat să se înțeleagă că s-a simțit extraordinar pe platourile de filmare.

ADVERTISEMENT

„Ne-am distrat foarte tare. O să vedeți. O să fie ceva frumos”, este teaserul pe care ni l-a lăsat Ruby.

Show-ul de la PRO TV va fi prezentat de  ”vampirul” Alex Bogdan, care le-a pregătit celor patru vedete o noapte de neuitat.

„Cine intră la mine în castel, nu mai iese. Până acum, nimeni nu a reușit”, spune acesta în clipul de promovare al emisiunii. Numele ales de PRO TV nu este unul întâmplător.

Decizia a venit după ce postul a anunțat că nu va mai difuza anul acesta filmul „Singur acasă”, mutat la concurență.

 

ADVERTISEMENT
Tags: