Life

Ruby, imagini cu burtică de gravidă? Ce spune artista: ”Mă ia mamaia la ochi”

Ruby, fotografii cu prima sarcină? Ce a declarat frumoasa cântăreață despre ipostaza în care a apărut recent în mediul virtual.
15.05.2023 | 14:10
Ruby imagini cu burtica de gravida Ce spune artista Ma ia mamaia la ochi
Ruby, fotografii cu prima sarcină? Ce a declarat cântăreața despre ipostaza în care a apărut. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Artista din Medgidia, pe numele din buletin Ana Claudia Grigore, a publicat imagini cu burtică de gravidă? Ce spune artista despre situația în care a apărut în fața internauților, după o seară petrecută cu prietenii.

Ruby, fotografii cu prima sarcină? Ce a declarat cântăreața despre ipostaza în care a apărut

Ruby a distribuit o filmare în care apare ca și cum ar fi însărcinată pentru prima oară. Cântăreața nu a dorit să intervină discuții pe marginea subiectului și a vorbit deschis despre ipostaza în care a apărut. Vedeta nu urmează să aducă pe lume un copil.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Dancing on Ice: Vis în doi a glumit, după ce în ultima perioadă bunica sa a sfătuit-o să nu mai mănânce atât de mult și să tragă burta atunci când realizează diverse fotografii pentru social media.

„Dacă mă duc acasă cu burta asta iar mă ia mamaia la ochi”, a spus bruneta pe pagina personală de Instagram, după ce a savurat o înghețată delicioasă alături de o prietenă foarte bună, în oraș.

ADVERTISEMENT

„Trage burta, să nu semeni cu taică-tău cu burtă”, este îndemnul pe care Ruby l-a primit de la bătrână. Se pare că femeia nu vrea ca artista să se îngrașe și are grijă să-i amintească acest lucru foarte des.

„Uită-te la tine. Crește burta. Te strici, păcat de tine. Păcat de corpul tău. Îți bați joc de el cu mâncarea. Toată ziua mănânci toate prostiile. Se formează burta. Nu mai mânca toate prostiile. Păcat de tine.

ADVERTISEMENT

Treaba ta. Îți pleacă burta înainte… Azi puțin, mâine puțin. Ai grijă, că dacă te strici…Dacă faci burtă nu mai ești bună de nimic. Tu o tragi, dar când uiți”, a mai adăugat bunica cântăreței.

Ruby este însărcinată prima oară?
Ruby este însărcinată pentru prima oară? Ce a declarat. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Ruby, planuri pentru când va fi mamă

Ruby își face deja planuri pentru perioada în care va fi mamă. Frumoasa cântăreață știe foarte bine cum își va crește viitorul copil pentru că petrece mult timp cu fratele său mai mic. Vedeta e foarte autoritară când cel mic exagerează cu privitul la televizor sau cu telefonul.

ADVERTISEMENT

Bruneta crede că orice copil trebuie să știe puțin de frica părinților, chiar dacă există o iubire foarte mare. Îndrăgita artistă se vede aducând pe lume un urmaș, mai ales că are dormitorul pregătit. Momentan camera este ocupată de bunica sa.

ADVERTISEMENT