Life

Ruby, în lacrimi în timpul unui concert. Artista interpreta melodia lansată împreună cu Nosfe

Ruby a izbucnit în lacrimi în timpul unui concert, după ce a început să interpreteze melodia lansată împreună cu regretatul Nosfe.
25.10.2022 | 07:41
Ruby in lacrimi in timpul unui concert Artista interpreta melodia lansata impreuna cu Nosfe
Ruby a plâns la concert, în timp ce cânta melodia lansată cu Nosfe. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ruby nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi la un concert, în timp ce interpreta melodia lansată în colaborare cu Nosfe. Artista este tristă după moartea membrului trupei Șatra Benz, care s-a stins din viață în urmă cu aproximativ 10 zile.

Ruby, în lacrimi la concert, în timp ce cânta melodia lansată cu Nosfe

Moartea lui Nosfe a fost o veste neașteptată pentru apropiații artistului, dar și pentru fanii și colegii săi de breaslă.

ADVERTISEMENT

Mai mulți cântăreți din România au colaborat cu Nosfe de-a lungul timpului, printre care și Ruby. Cei doi au lansat melodia “Condimente” în 2016, pe care cântăreața a interpretat-o în timpul unui concert susținut în județul Prahova.

La un moment dat, Ruby a început să plângă în timp ce interpreta piesa, amintindu-și de moartea lui Nosfe. Artista nu a mai putut continua să cânte, așa că a rugat publicul să o ajute.

ADVERTISEMENT

Fanii au continuat melodia și au încurajat-o pe cântăreață. O persoană aflată la concert a imortalizat momentul și l-a postat pe Tik Tok.

@imnikkoolas @ruby @nosfe #fy #foryou #magureniprahova ♬ sunet original – ❤️_imnikkoolas_❤️

După decesul lui Nosfe, Ruby a reacționat și a fost șocată de vestea tragică. Cei doi urmau să filmeze un videoclip pentru o nouă melodie împreună, dar nu au mai apucat să facă acest lucru.

ADVERTISEMENT

“Nu pot să cred, în secunda asta am aflat. Nu pot să cred, sunt în stare de șoc în momentul ăsta. Mi-a spus acum un prieten, am vorbit cu el la telefon alaltăieri, trebuia să avem filmări, trebuia să ne vedem.

Aseară m-am uitat la studio la videoclip. Nu pot să cred. Familia lui săraca, copilul…”, a declarat Ruby pentru spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Moartea fulgerătoare a lui Nosfe a fost un șoc pentru artiștii din România

Darius Vlad Crețan, pe numele său real, a murit în noaptea de 15 spre 16 octombrie, la doar 37 de ani. În seara de dinaintea decesului, Nosfe a susținut un concert, dar nimeni nu a prevăzut că acel spectacol avea să fie ultimul din viața lui.

Și alți artiști din România au reacționat după vestea decesului membrului de la Șatra Benz. Adda a fost șocată, mai ales că și ea a colaborat cu regretatul cântăreț.

“Doamne! Nu am cuvinte! Un om care a pus tot sufletul în muzica lui. Atât de muncitor si determinat. Am lucrat împreună.

Am scos piese împreună… nu am cuvinte. Nu pot… Doamne. Drum lin către stele!”, a scris ea pe Instagram.

“Unchiule, nu știu dacă era timpul… a fost o plăcere să te cunosc, drum bun!”, a fost mesajul lui Theo Rose.

Și Liviu Teodorescu a fost îndurerat de vestea morții colegului său de breaslă. Cei doi s-au văzut cu doar două seri înainte ca Nosfe să se stingă din viață.

ADVERTISEMENT