Life

Ruby, în rochie de mireasă! Imaginile care au lansat sute de comentarii

26.10.2020 | 12:08
Ruby in rochie de mireasa Imaginile care au lansat sute de comentarii
Ruby, în rochie de mireasă! Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ruby și-a surprins fanii de pe rețelele de socializare și a postat un clip video așa cum nimeni nu a mai văzut-o. Cântăreața s-a afișat în rochie de mireasă elegantă și cu un buchet de flori cu care a asortat-o.

Îndrăgita artistă a pășit cu grație și cu zâmbetul la purtător într-un decor de vis. Ruby este înconjurată de o grădină superbă, iar imaginea ei în rochie o completează perfect.

ADVERTISEMENT

Ipostaza în care a apărut cântăreața i-a lăsat cu gura căscată pe urmăritori, care nu știu dacă a avut loc o nuntă reală sau este vorba de filmarea unui videoclip.

Ruby, în rochie de mireasă!

Ruby, pe numele real Ana Claudia Grigore, se află în atenția fanilor de peste zece ani, atunci când și-a început activitatea muzicală. Piesele ei au avut un succes răsunător, iar vedeta postează zilnic pe rețelele de socializare și își ține fanii la curent.

ADVERTISEMENT

De data aceasta, Ruby a reușit să-și inducă fanii în eroare. Iar motivul este apariția ei într-o rochie albă de mireasă, cu un voal și cu buchet asortat, pășind grațioasă înainte.

Fanii sunt în ceață, mai ales că presupusul mire nu se vede în cadrul. Singura ființă care pășește în urma ei este…o pisică. Singura descriere pe care a oferit-o Ruby a fost un simplu “DA! ??, ca și cum nunta ar fi reală.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

DA!??

O postare distribuită de RUBY ???? (@rubyishot) pe

Postarea a strâns deja peste 100 de comentarii în doar câteva ore, însă fanii nu s-au lămurit dacă vedeta s-a hotărât să-și schimbe starea civilă și să se așeze la casa ei.

“Fake news…sigur e pt vreun clip ??“, “Nu credeam că o să văd vreodată momentul ăsta…”, “???Tu măritată cu cine?”, “Cred că e filmare pentru un clip”, “Mirele este motanul?”, “Cine e soțul?”, s-au întrebat fanii.

ADVERTISEMENT

Au existat și persoane care i-au criticat ținuta pe motiv că este mult prea sumară: “O rochie frumoasă și normală de nuntă nu? Mereu trebuie să fii pe jumătate dezbrăcată?”

Mai multe persoane i-au urat brunetei Casă de piatră, printre care și nume cunoscute, cum ar fi Daniela Crudu, Amna sau Cristina Șișcanu. “Pisica aia face toată nunta ??? CASĂ DE PIATRĂ RUBYY!” ?❤❤, “Vaiiiii! Ce frumoooos! It’s real…l-am văzut pe Story pe soț! ❤❤❤”, “Casă de piatră!!! Felicitări!”, sunt doar câteva dintre mesaje.

Recent, Ruby a postat în secțiunea de story un teaser al unui nou videoclip și purta aceeași rochie. De aceea, fanii vedetei sunt în dubiu și nu știu ce să creadă, însă vor afla cât mai curând.

Ruby a participat la cel de-al doilea sezon “Asia Express” alături de Robert, partenerul ei, și au reușit să ajungă până în finală, câștigată de CRBL și Oase.

ADVERTISEMENT
Tags: