Life

Ruby, pe mâna medicilor. De dragul frumuseții, și-a pus viața în pericol: „Mi-a amorțit tot corpul”

A vrut să aibă un bronz spectaculos, dar a ajuns de urgență pe mâna medicilor. Ruby a făcut o greșeală care putea să o coste scump, din dorința de a-și îmbunătăți look-ul.
04.08.2022 | 21:10
Ruby pe mana medicilor De dragul frumusetii sia pus viata in pericol Mia amortit tot corpul
Ruby a avut nevoie de îngrijiri medicale. Foto: colaj Fanatik/ Instagram
ADVERTISEMENT

După ce zilele trecute a publicat o imagine de pe patul de spital, Ruby a oferit o explicație. Din dorința de a avea un bronz perfect, și-a injectat de una singură o substanță folosită de culturiști. Efectele adverse nu au întârziat să apară, iar cântăreața a ajuns de urgență pe mâna medicilor.

Cum și-a riscat Ruby viața de dragul frumuseții. Medicii au intervenit de urgență

În urmă cu câteva zile, Ruby a publicat pe Instagram o imagine de pe patul de spital, însă nu a oferit mai multe explicații cu privire la motivul pentru care a ajuns în această situație.

ADVERTISEMENT

Acum, fosta concurentă de la Dancing on Icea venit cu lămuri. Din dorința de a-și evidenția și mai mult bronzul deja existent, a apelat la o metodă care i-a pus viața în pericol.

Vedeta și-a injectat de una singură o substanță pe care obișnuiesc să o folosească culturiștii. Cum a fost prima dată când a făcut acest lucru și nu a fost suficient de informată, doza administrată a fost mai mare decât ar fi trebuit, ceea ce a dus la apariția efectelor adverse.

ADVERTISEMENT

Imediat, Ruby observat că amețește, însă a considerat reacția ca fiind una normală. A hotărât să se odihnească puțin și a ațipit, însă atunci când s-a trezit, situația era cu mult mai rea.

„Mi-a amorțit tot corpul”

Artista a declarat că avea fibrilații și pulsul îi scăzuse îngrijorător. Mai mult, nu mai avea putere nici măcar să țină telefonul în mână.

ADVERTISEMENT

Când și-a dat seama că lucrurile sunt serioase, Ruby a sunat la ambulanță. Ea a fost transportată de urgență la spital, acolo unde a primit îngrijirile corespunzătoare.

„M-a dărâmat un pic, un pic mai tare. Mi-a amorțit tot corpul. Inițial, când mi-am injectat substanța, că mi-am făcut injecția singură, m-a luat amețeala. Am zis că e normal și mi-am făcut treaba în continuare, după care am zis să mă întind puțin.

ADVERTISEMENT

M-a luat somnul și când m-am trezit nu mai puteam să-mi țin telefonul în mână. Am început să am fibrilații, ba să-mi fie foarte cald, ba foarte rece, să tremur. M-am speriat un pic. Când a venit ambulanța aveam pulsul 42, 43, 44.

Asta i-a făcut pe doctorii de pe ambulanță să insiste să merg la spital pentru investigații. Am stat la Urgență, în Camera de Gardă, 3-4 ore. Mi-am făcut toate investigațiile. Eu oricum am pulsul mai jos decât este normal, dar ieri a fost mai jos decât normalul meu”, a declarat cântăreața, conform SpyNews.ro

ADVERTISEMENT
Tags: