Life

Ruby primește bățul de Moș Nicolae: „Cred că nu sunt cuminte”

Și vedetele îl așteaptă pe Moș Nicolae, dar nu toate au fost cuminți. Ce dorințe au și de ce crede Ruby că nu că nu va găsi daruri în ghete anul acesta?
05.12.2022 | 11:27
Ruby primeste batul de Mos Nicolae Cred ca nu sunt cuminte
Ruby nu crede ca vă primi cadou de la Moș Nicoale. Foto: captură Pro Tv/ Inquam/ Octav Ganea
ADVERTISEMENT

Cu mic, cu mare, pe 6 decembrie, românii îl așteaptă pe Moș Nicolae. Vedetele nu sunt o excepție, iar reprezentanții showbizului au spus ce își doresc să primească anul acesta. Ruby, însă, nu are așteptări prea mari.

Cum îl așteaptă vedetele pe Moș Nicolae? Ruby consideră că nu a fost prea cuminte

Pe 6 decembrie, creștinii îl sărbătoresc pe Sfântul Nicolae, iar tradiția spune că Moș Nicolae obișnuiește să treacă noaptea pe la casele copiilor care și-au pregătit ghetuțele și să le lase cadouri, dulciuri sau, după caz, dacă nu au fost cuminți, nuielușe.

ADVERTISEMENT

Vedetele nu fac excepție. Chiar dacă au ajuns deja la maturitate, spiritul sărbătorilor le cuprinde pe toate. Totuși, Ruby a dezvăluit că nu a fost prea cuminte, pentru că, de câțiva ani, Moșul nu a fost prea darnic cu ea.

Chiar dacă riscă să primească un băț, artista nu e supărată și asta pentru că, atunci când își dorește ceva, își cumpără de una singură.

ADVERTISEMENT

„Nu știu de ce, poate nu sunt cuminte, dar n-a mai venit Moș Nicolae la mine de ani mulți. Eu nu sunt înnebunită din asta după cadouri. Mie îmi place să-mi fac poftele. Cred că nu sunt cuminte”, a spus Ruby în cadrul unui interviu acordat pentru emisiunea Vorbește lumea.

Adi Sînă, pe de altă parte, spune că nu s-a gândit la ce vrea el să primească, deoarece e prea ocupat cu listele primite de la copii. Recent, artistul mărturisea că într-o familie atât de numeroasă ca a lui și a Ancăi Serea, sărbătorile sunt costisitoare.

ADVERTISEMENT

„Nu m-am gândit. Deci, nu mai am timp să mă gândesc la ce mi-ar plăcea să-mi aducă mie. Citesc dorințele celorlalți din familie, dorințele copiilor”, a declarat Adi Sînă.

Carmen Grebenișan nu se gândește la ea: „O să fiu Moș Nicolae pentru alții”

Carmen Grebenișan, buna prietenă a Alinei Ceușan, a afirmat că, în cazul său, sărbătoarea de pe 6 decembrie este mai mult despre a dărui, decât despre a primi și știe ce o să le ofere celor dragi.

ADVERTISEMENT

„Vine Moș Nicolae. Nu știu dacă vine la mine, dar la alții o să vină. Eu o să fiu Moș Nicolae pentru alții, deja m-am gândit la niște cadouri.

Mie îmi plac tradițiile. Eu am fost foarte cuminte, dar nu am așteptări. Sincer, nici nu m-am gândit la treaba asta, dacă vine și la mine.

M-am gândit doar să vină la alții. Chiar sunt propriul meu Moș Nicolae de cele mai multe ori. Dacă vine, mi-ar plăcea să vină cu ceva simbolic și mic, că să rămână în inimă, nu în casă”, a susținut Carmen Grebenișan.

ADVERTISEMENT