Life

Ruby, primul rol important într-un film. “Hollywood, vin! Sunt importantă în filmul ăsta”

Ruby le-a dat vestea cea mare fanilor săi. Cântăreața a dezvăluit că i s-a îndeplinit un vis pe care îl avea din copilărie. A obținut primul ei rol important într-un film.
17.03.2022 | 14:57
Ruby primul rol important intrun film Hollywood vin Sunt importanta in filmul asta
ADVERTISEMENT

Ruby și-a luat prin surprindere fanii. Artista a postat mai multe filmulețe pe contul său de Instagram în care îi anunță că a obținut un rol important într-un film.

Ruby, primul rol important într-un film. “Hollywood, vin. Sunt importantă în filmul ăsta”

Ruby pare mai fericită ca niciodată. Cântăreața a postat un filmuleț pe contul său de socializare în care apare cu un dosar în mână. Cu zâmbetul pe buze aceasta le-a dat internauților vestea cea mare. A obținut primul său rol important într-un film. Apoi, a postat un alt filmuleț și de la audiții.

ADVERTISEMENT

“Hollywood, vin! Tocmai am fost la citirea rolului din cel mai important film de viața mea. Nici nu vă zic de rolul principal, sunt importantă în filmul ăsta”, le-a transmis vedeta fanilor săi pe InstaStory.

Cântăreața s-a grăbit și i-a dat vestea cea mare și bunicii ei, mai ales că aceasta mereu și-a dorit să-și vadă nepoata jucând în filme. 

ADVERTISEMENT

“Un vis împlinit! I-am împlinit un vis lui mamaia, își dorea să fiu actriță și artistă. Sunt actriță, am multe de spus în filmul asta, o să joc într-un film, la cinematograf”, a mai spus Ruby.

În anul 2016, cântăreața a luat primul contat cu lumea filmului. Atunci și-a împrumutat vocea unui personaj din animația 3D, Un lup printre oi.

ADVERTISEMENT

“Am avut foarte multe emoții și mi-a fost destul de greu să mă transpun în pielea personajului. (…) Regăsesc trăsături comune între lupoaica Bianca și Ruby”, spunea bruneta.

Un an mai târziu, cântăreața a avut un rol secundar în filmul lui Iura Luncașu, Ghinionistul. Din distribuție au mai făcut parte Vlad Logigan, Gheorghe Visu, Virgil Ianțu, Diana Dumitrescu, Dorian Popa, Codin Maticiuc sau Augustin Viziru.

ADVERTISEMENT

Pentru acel film, bruneta a trecut prin schimbări radicale. A purtat o perucă blondă, a avut pistrui, piele foarte albă de la machiaj și a purtat lentile de contact albastre. Rolul interpretat de cântăreață era al unei femei fără scrupule care deținea casa în care locuia personajul principal.

În acest moment, Ruby participă la emisiunea Dancing on Ice.

ADVERTISEMENT
Tags: