Life

Ruby, dezvăluiri din intimitate. A vorbit deschis despre relația cu Robert Grigoriță

Ruby, pe numele său real Ana Claudia Grigore, a oferit detalii din viața de cuplu. Frumoasa cântăreață trăiește o frumoasă poveste de dragoste de 8 ani cu Robert Grigoriță.
30.11.2021 | 10:37
Ruby dezvaluiri din intimitate A vorbit deschis despre relatia cu Robert Grigorita
Ruby, detalii din viața de cuplu. Cum și-a testat cântăreața partenerul de viață. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Bruneta a dat cărțile pe față și a făcut câteva dezvăluiri din intimitate. Vedeta a povestit cum și-a testat partenerul pe viață, pe care l-a cunoscut în perioada în care apărea pe scenă.

Artista pune foarte mult suflet în relațiile sentimentale, fanii remarcând de-a lungul timpului că este o fire vulcanică. La polul opus iubitul ei este o persoană mai așezată.

ADVERTISEMENT

Cei doi se completează reciproc, Ruby precizând că are foarte mare încredere în Robert Grigoriță pe care l-a „testat” acum ceva vreme.

Ruby, detalii din viața de cuplu. Cum și-a testat cântăreața partenerul de viață

Vedeta este întrebată foarte des când va face marele pas către nuntă, având în vedere că povestea de dragoste durează deja de ani buni, doar că artista nu se grăbește.

ADVERTISEMENT

„Cel mai nebunesc lucru pe care l-am făcut a fost să ies noaptea în pijamale, mi-am chemat și două prietene, și am luat-o pe străzi ca să mergem în club ca să-l găsim. 

Nu mă gândesc la căsătorie, sunt încă un copil. M-ar face să mă transform într-o doamnă, iar până la titlul ăsta mai e mult”, a spus Ruby în podcast-ul lui Damian Drăghici.

ADVERTISEMENT

Cântăreața consideră că nu este momentul potrivit să devină mamă. În plus, frumoasa brunetă trebuie să aibă grijă de bunica sa, dar și de animalele de companie.

Ruby, dragoste uriașă pentru animale. Câte are vedeta

Solista iubește foarte mult micile viețuitoare pentru care are o dragoste infinită. Ruby are o casă plină de animale printre care se numără câini și pisici.

ADVERTISEMENT

Multe dintre animalele brunetei sunt luate de pe stradă, vedeta sublinind faptul că nu le poate lăsa să sufere. Cântăreața este foarte sensibilă când vine vorba de prietenii necuvântători.

„Cred că e dragostea pentru cei care nu se pot ajuta singuri și care nu pot striga după ajutor. În momentul în care văd un animal pe stradă mă consumă mult sufletește.

Am opt pisici și doi căței, încă trei căței, încă unul, încă doi și tot vin”, a mai adăugat cântăreața în cadrul aceluiași interviu.

ADVERTISEMENT