Life

Ruby trece printr-o adevărată dramă la ”Dancing on Ice”: ”E cea mai proastă perioadă din viața mea”

Frumoasa Ruby trece printr-o adevărată dramă în timp ce concurează la ”Dancing on Ice”, vedeta având probleme serioase de sănătate și e afectată și de o situație critică de acasă.
15.03.2022 | 11:40
Ruby trece printro adevarata drama la Dancing on Ice E cea mai proasta perioada din viata mea
Ruby a suferit o accidentare gravă la ”Dancing on Ice” și trece prin momente dramatice / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cântăreața Ruby este una dintre cele mai implicate vedete în show-ul Antenei 1, ”Dancing on Ice”. Doar că felul perfecționist al ei și eforturile depuse la antrenamentele extenuante, totul pentru a reuși să îi impresioneze pe jurații emisiunii, i-au adus o accidentare cât se poate de gravă, la unul dintre mușchii de la picior.

Ruby, afectată de o accidentare dramatică la ”Dancing on Ice”

Frumoasa Ruby este în pericol să nu mai poată participa la ”Dancing on Ice” din cauza unei accidentări cât se poate de serioase. Mai exact, vedeta a suferit o ruptură musculară care îi provoacă dureri atroce și pentru care, acum, merge la o clinică, pentru tratament, totul în speranța că va scăpa de o operație și că va putea concura mai departe în show-ul de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

”Mușchiul s-a desprins de pe os, nu este o ruptură comună, că aș fi rezistat atunci. Merg la recuperare, dar nu știu cât timp nu voi avea voie să fac mișcare.

Am dureri foarte mari când trebuie să stau în picioare sau când mă mișc. Dacă stau în pat, sunt bine, dar când mă mișc îmi vine să plâng”, ne-a spus Ruby.

ADVERTISEMENT

Ruptura musculară suferită de Ruby și recuperarea medicală care trebuie să o facă din această cauză sunt și motivul pentru care, o perioadă cel puțin, nu se va putea antrena așa cum dorește pentru emisiunea ”Dancing on Ice”. Ba chiar, în acest moment, nici nu se știe dacă va putea să apară în concurs, sâmbătă, pe 19 martie 2022, la Antena 1, accidentarea fiind mai gravă decât se aștepta.

Ruby, probleme serioase în viața personală: “E cea mai proastă perioadă din viața mea”

Pe lângă accidentarea pe care a suferit-o, o altă veste proastă a făcut-o pe Ruby să plângă. De data aceasta însă este vorba de una dintre ființele pe care o iubește enorm și pe care a îngrijit-o ani la rândul: pisica ei.

ADVERTISEMENT

”Eu am mai multe animale în casă, le iubesc enorm. Din păcate, una dintre pisici are mari probleme, tocmai ce am fost la veterinar cu ea. Veștile sunt proaste… E bolnavă foarte grav. Din păcate, este vorba de o tumoră”, ne-a dezvăluit, în exclusivitate, Ruby.

De altfel, ne-a mai explicat frumoasa vedetă, în aceste momente se mai poate gândi doar la sănătate. Fie că este a ei, fie a pisicii pe care o iubește nespus. ”E cea mai proastă perioadă din viața mea. Problemele pe care le am la picior mă chinuiesc, pisica e bolnavă, lucrurile nu sunt nici pe departe așa cum aș vrea eu să fie.

ADVERTISEMENT

Tot ce îmi doresc este sănătate, pentru mine, pentru apropiați, pentru animăluțele mele. Vreau să continui la emisiune, sper să mă refac până sâmbătă, mi-aș dori să putem face ceva și pentru pisică, să se poată trata”, a mai spus Ruby, Ana Claudia Grigore pe numele ei real, pentru FANATIK.

Ruby face echipă cu un antrenor de patinaj la ”Dancing on Ice”

Ruby, una dintre cele mai frumoase concurente de la ”Dancing on Ice”, face echipă cu Zsolt Kerekes, un antrenor de patinaj de origine maghiară cu care artista se înțelege foarte bine, lucru care, de altfel, s-a și observat în chimia pe care au afișat-o cei doi.

Eforturile lui Ruby pentru a reveni cât mai repede pe gheață și pentru a se antrena alături de partenerul ei sunt legate și de speranța vedetei de a ajunge în marea finală a emisiunii ”Dancing on Ice”. Doar că, pentru a ajunge acolo, trebuie să reușească să rămână într-una dintre cele trei perechi care ajung în faza finală a show-ului de la Antena 1.

Pentru a ajunge în finală însă, Ruby trebuie să îi impresioneze pe membrii juriului emisiunii, Cornel Gheorghe, Simona Pungă, Mihai și Elwira Petre, dar să obțină și sprijinul telespectatorilor care decid care dintre perechi s-au descurcat destul de bine și merită să rămână în competiție.

ADVERTISEMENT
Tags: