Fotbal international

Rudar Velenje, înfrângere înainte de returul cu FCSB din Europa League! Video

30.07.2018 | 11:18
Rudar Velenje infrangere inainte de returul cu FCSB din Europa League Video

Rudar Velenje, înfrângere înainte de returul cu FCSB din Europa League. Formaţia slovenă a jucat duminică cu Domzale în etapa a doua din prima ligă din Slovenia, însă formaţia antrenată de Marijan Pusnik a părăsit învinsă terenul.

Domzale a câştigat meciul, scor 3-1, iar Rudar Velenje, adversara celor de la FCSB în turul doi preliminar din Europa League, ocupă ultimul loc în clasament, cu -7 la golaveraj şi zero puncte. Golurile învingătorilor au fost marcate de Tonci Mujan, în minutul 23, şi Senijad Ibricic, în minutele 49 şi 56. Vlatko Simunac a înscris golul de onoare, în minutul 87, după ce a profitat de o pasă a lui Ante Solomun.

Rudar Velenje, înfrângere înainte de returul cu FCSB din Europa League

Rudar Velenje, înfrângere înainte de returul cu FCSB din Europa League. Cele două formaţii se vor întâlni joi, de la ora 21:30, în manşa retur a turului doi preliminar din Europa League. În tur, vicecampioana României a câştigat, scor 2-0.

Faţă de meciul cu FCSB, Marijan Pusnik, antrenorul lui Rudar Velenje, a făcut o singură schimbare în formaţia de start. Sandi Coralic i-a luat locul lui Klemen Bolha în linia defensivă a echipei care ocupă ultimul loc în prima ligă din Slovenia. În prima etapă din noul sezon, Rudar Velenje a fost umilită de Maribor, scor 0-5, chiar pe teren propriu.

FCSB, remiză în derby-ul din Liga 1 Betano

Vicecampioana României a remizat cu Dinamo, scor 3-3

, în etapa a doua din Liga 1 Betano. Golurile “roş-albaştrilor” au fost marcate de Harlem Gnohere şi Florinel Coman, mijlocaşul de 20 de ani reuşind dubla în faţa marii rivale. Formaţia antrenată de Nicolae Dică ocupă locul zece în campionat, cu un punct obţinut, după ce în startul sezonului a fost învinsă de Astra Giurgiu, scor 0-1.

Dacă va trece de Rudar Velenje, FCSB va întâlni echipa care se va impune în duelul Hajduk Split – Slavia Sofia, din turul doi preliminar din Europa League. În tur, croaţii s-au impus, pe teren propriu, scor 1-0, graţie golului marcat de Said Ahmed Said.

Gigi Becali nu este speriat de niciuna dintre echipe, acesta susţinând că va avea emoţii doar în play-off-ul din Europa League. “Nici Hajduk Split nu e o echipă de speriat. Aş vrea să jucăm cu Slavia Sofia. Bulgarii sunt mari, mai uşor de scos din joc. În play-off o să-mi fac eu probleme”, a declarat Gigi Becali pentru PRO X. Meciul retur dintre FCSB şi Rudar Velenje se va disputa joi, de la ora 21:30, pe Arena Naţională.

https://www.youtube.com/watch?v=7m8U26RSXf8