Sport

Rudel Obreja, mesaj tulburător de pe patul de spital: „Am cancer cu metastaze, durerile sunt crunte. Orice întârziere îmi diminuează șansele de a mai trăi”

Rudel Obreja a fost arestat în dosarul „Gala Bute”, iar fostul președinte al FR Box transmite un mesaj de disperare de pe patul de spitla, după ce a fost diagnosticat cu cancer.
17.07.2022 | 21:36
Rudel Obreja mesaj tulburator de pe patul de spital Am cancer cu metastaze durerile sunt crunte Orice intarziere imi diminueaza sansele de a mai trai
Rudel Obreja a fost condamnat la 5 ani de închisoare în dosarul „Gala Bute”. Sursă foto: Inquam Foto-Octav Ganea
ADVERTISEMENT

FANATIK a stat de vorbă cu Rudel Obreja după ce a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare, însă starea fostului pugilist s-a deteriorat mult în închisoare, unde se luptă cu boala cruntă.

Rudel Obreja, mesaj șocant din spital: „„Durerile sunt crunte. Orice întârziere îmi diminuează șansele de a mai trăi”

Rudel Obreja face un apel disperat către autorități și opinia publică și cere să fie eliberat pentru a se putea trata în cele mai bune condiții: „Dragii mei prieteni, țin să vă mulțumesc din inimă tuturor celor care v-ați mobilizat exemplar în susținerea cauzei mele, a VIEȚII MELE, a DREPTULUI de a TRĂI, alături de soție, de copiii mei, de voi toți”.

ADVERTISEMENT

Mesajul postat pe contul său de Facebook a stârnit ample reacții în spațiul public, mai ales în mediu online: „Am nevoie de tratament în condiții UMANE, de grija medicilor și a familiei mele, extrem de importante în contextul actual și iată de ce”.

În ciuda dureror insuportabile și a cancerului aflat într-un stadiu avansat, Rudel Obreja este tratat în continuare ca un deținut: „Stau într-un salon de spital, aproape tot timpul cu perfuzii, care-mi atenuează durerile crunte;  Sunt păzit de gardieni în salon, corp la corp , zi și noapte. Nu am telefon, doar 5 vizite PE LUNĂ ale soției, deci nu am capacitatea de mișcare pentru a începe tratament sau operație chirurgicală”. 

ADVERTISEMENT

Rudel Obreja cere să fie eliberat pentru a se putea trata așa cum trebuie: „Cer să mi se recunoască DREPTUL conferit de Lege, al întreruperii executării pedepsei, pentru a începe demersurile medicale în România sau în străinătate!”.

Rudel Obreja, strigăt de disperare: „Vreau să trăiesc! Orice amânare îmi complică șansele”

Rudel Obreja s-a adresat în continuare celor de la INML, care speră îi acorde posibilitate să fie eliberat în următoarele zile: „VREAU SĂ TRĂIESC! Dar pentru asta am nevoie de Proceduri… Rog respectuos Comisia de specialitate din cadrul Institutului Național de Medicină Legală Mina Minovici, să se constituie în timp util pentru întocmirea și prezentarea Raportului de Expertiză Medico-Legal la Tribunalul Ilfov, astfel încât Instanța de Judecată să se poată pronunța la termenul deja stabilit pentru data de 20.7.2022. Orice amânare din cauza lipsei acestui Raport de Expertiză al INML îmi complică șansele!

ADVERTISEMENT

Actele aflate la Dosarul medical, întocmite de cele două Spitale sunt CLARE, este nevoie doar de confirmarea lor de către INML. Am cancer cu metastaze. CRUNT! Cu VOIA LUI DUMNEZEU, am șanse să mă pot trata/opera. Repet, orice întârziere le diminuează! 

Chiar dacă am avut parte de două condamnări NELEGALE, de încălcarea Legilor și a Constituției României pentru a fi trimis la închisoare, nu m-am sustras niciodată, n-o voi face nici de aici înainte.

ADVERTISEMENT

După cum vedeți, apelez la Respectarea Legii, în această Țară… OPTIMIST…CURABIL… măcar de CANCER!”, a transmis Rudel Obreja prin intermediul contului de facebook.

ADVERTISEMENT