News

Rudele lui Răzvan Ciobanu știau că acesta se află în alt loc! Misterul din jurul morții creatorului de modă

29.04.2019 | 10:28
Rudele lui Razvan Ciobanu stiau ca acesta se afla in alt loc Misterul din jurul mortii creatorului de moda

Răzvan Ciobanu, faimosul creator de modă din România, a murit în a doua zi de Paște în județul Constanța, însă rudele sale spun că acesta nu trebuia să se afle în acel loc!

Rudele lui Răzvan Ciobanu știau că acesta se află într-un alt loc

Acestea au declarat că Răzvan Ciobanu, în vârstă de 43 de ani, trebuia să fie undeva în județul Vâlcea. Acolo trebuia să petreacă Sfintele Paști Răzvan Ciobanu, însă nu se știe de ce s-a aflat la sute de kilometri distanță, unde și-a și găsit sfâșitul.

Mai mult, Răzvan Ciobanu se pare că avea la mână o brățară specială, care se oferă participanților la un anume festival de muzică. Creatorul de modă avea la mână o brățară de la festivalul Sunwaves. Ciudat este faptul că Răzvan Ciobanu nu se află pe înregistrările de la festivalul din Mamaia.

Razvan Ciobanu rude
Razvan Ciobanu a fost gasit mort, langa masina sa accidentata

Răzvan Ciobanu a murit în urma unui accident rutier bizar

Răzvan Ciobanu a murit în urma unui accident rutier în localitatea constănțeană Săcele. Mașina de teren a creatorului de modă a mers pe lângă carosabil aproape un kilometru. Mai mult, se pare că creatorul de modă nu purta centura de siguranță, deoarece trupul său a fost găsit în afara mașinii.

Accidentul a fost semnalat de un localnic, care a trecut prin zonă și a văzut rămășițe din mașina creatorului de modă. Acesta a mers pe urmele plasticelor rupte și a ajuns la mașina răsturnată a creatorului de modă. Omul care a sunat imediat la 112 le-a spus salvatorilor că șoferul nu are semne vitale.

Ambulanța care a sosit la fața locului l-a găsit mort pe Răzvan Ciobanu, medicii nemaiputând face nimic pentru celebrul creator de modă, așa că doar au constatat decesul.

Se pare că Răzvan Ciobanu se lupta de ceva timp cu boala secolului, așa cum este cunoscută depresia, care face milioane de victime la nivel mondial. Creatorul de modă a fost implicat și într-un dosar mare de trafic de droguri. Într-un final, Răzvan Ciobanu a fost audiat ca martor.