Life

Rudele Stelei Popescu au scos la vânzare obiecte din casa actriței. La ce preț pot fi cumpărate

Stela Popescu a lăsat în urma sa foarte multe obiecte de valoare, însă acum rudele au scos la vânzare o parte din lucrurile din casa regretatei actrițe.
28.03.2022 | 07:45
Rudele Stelei Popescu au scos la vanzare obiecte din casa actritei La ce pret pot fi cumparate
ADVERTISEMENT

Doina Maximilan, fiica adoptivă a regretatei artiste care a murit în urmă cu mai bine de 4 ani, a luat decizia să ”scape” de unele lucruri pe care le-a postat deja pe un site de anunțuri și pentru care cere o sumă importantă.

Obiecte din casa Stelei Popescu, scose la vânzare. Ce sumă vor rudele regretatei actrițe

Rudele Stelei Popescu au scos la vânzare câteva obiecte din casa actriței. Mai exact, este vorba de un set de scaune din lemn, care au fost restaurate de-a lungul anilor și care au stat la loc de cinste în casa regretatei artiste.

ADVERTISEMENT

„Set de 5 scaune lemn masiv, sculptate în stil Chippendalle, restaurate şi retapiţate cu motive vegetale specifice şi picioare de tigru. Tradiţiile naţionale nu se pierd. Setul a aparţinut regretatei artiste Stela Popescu”, se arată în anunţul postat de rudele regretatei Stela Popescu în mediul online.

Scaunele au fost scoase la vânzare de fiica vitregă a Stelei Popescu, Doina Maximilian, care cere pe ele suma de 1.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Actrița și-a amenajat locuința după bunul plac, cu o mobilă cochetă și cu foarte multe tablouri și piese de colecție. Multe dintre acestea au fost probabil transmise din generație în generație în familia regretatei artiste.

Stela Popescu a deținut obiecte de valoare

Întreaga avere a Stelei Popescu a revenit fiicei sale adoptive, care a deschis ușile casei unui post de televiziune în urmă cu ceva timp. La momentul respectiv au fost expuse foarte multe obiecte la care ținea vedeta.

ADVERTISEMENT

„Dacă ar fi după mine, m-aș fi retras. Dar nu se poate pentru că ea nu a fost numai a mea, ci a fost a tuturor. Mamei îi plăceau ramele, fotografiile, mereu se juca cu ele. Se vrea un fel de colț cu icoanele pe care le colecționa.

Am încercat să expun, să le fac accesibile, pentru că parte din acest proiect «Ușile deschise ale casei Stelei Popescu» este ca aceste obiecte care aveau valoare sentimentală, să fie cunoscute de cei care au admirat-o și iubit-o de prieteni, de amici”, a declarat fiica adoptivă a Stelei Popescu în urmă cu ceva vreme pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT