News

Rudy Giuliani, dat în judecată de o fostă angajată. A obligat-o să lucreze goală și să întrețină relații intime

Rudy Giuliani a fost dat în judecată de o fostă angajată, după ce ar fi obligat-o pe aceasta să întrețină relații intime cu el.
16.05.2023 | 12:36
Rudy Giuliani dat in judecata de o fosta angajata A obligato sa lucreze goala si sa intretina relatii intime
Rudy Giuliani, dat în judecată de o fostă angajată
ADVERTISEMENT

Fostul primar al orașului New York și fost avocat al lui Donald Trump, Rudy Giuliani, a fost dat în judecată de o fostă angajată. Femeia susține că a fost supusă unor abuzuri sexuale, vreme de câțiva ani, perioadă în care a lucrat pentru acesta.

Rudy Giuliani își obliga angajata să lucreze goală sau îmbrăcată în bikini, cu un steag american

Potrivit publicației New York Post, Noelle Dunphy, fosta angajată a lui Giuliani, îi cere acestuia despăgubiri în valoare de 10 milioane de dolari. Femeia a lucrat pentru el în perioada 2019-2021, iar comportamentul nepotrivit ar fi început încă din prima zi de muncă, atunci când Giuliani ar fi sărutat-o pe bancheta din spate a unei limuzine.

ADVERTISEMENT

Tot atunci, fostul primar al orașului New-York i-ar fi cerut să îi trimită fotografii deocheate. Ulterior, Giuliani ar fi obligat-o să îi facă sex oral în apartamentul său. Situația s-a înrăutățit pentru Noelle când a fost obligată să întrețină relații intime cu șeful ei. Mai mult, Giuliani ar fi luat Viagra pentru a putea întreține contacte sexuale cu angajata sa „în orice moment”, așa cum se arată în plângerea făcută de femeie.

Rudy Giuliani neagă vehement acuzațiile

Mai mult, în plângerea sa, Noelle Dunphy susține că era obligată „să lucreze goală, în bikini sau în pantaloni scurți cu un steag american”, vestimentație care a fost cumpărată de fostul avocat al lui Trump, special pentru ea.

ADVERTISEMENT

Ea ar fi fost forțată să facă sex oral în timpul conversațiilor telefonice cu prieteni sau clienți, Giuliani spunându-i că îl face „să se simtă ca Bill Clinton”. De asemenea, nici și în cazul apelurilor video care ar fi trebuit să aibă legătură cu job-ul ei, comportamentul lui Giuliani nu era diferit, cerându-i femeii să se dezbrace în timpul acestora.

Noelle Dunphy mai spune că foarte multe dintre aceste abuzuri aveau loc după ce șeful ei consuma alcool, comportamentul lui fiind probabil influențat de băuturile respective . Femeia susține că Giuliani i-a precizat că „satisfacerea dorințelor sale sexuale era o cerință a locului de muncă”.

ADVERTISEMENT

Totodată, Noelle Dunphy a adăugat în declarația sa faptul că deține anumite înregistrări ale conversațiilor dintre ea și șeful ei, discuții în care Giuliani făcea comentarii sexuale, dar și remarci rasiste și sexiste.

Conform declarațiilor femeii, Rudy Giuliani dezvoltase un comportament obsesiv în ceea ce privește persoana ei, deoarece o suna chiar și de 50 de ori pe zi. Mai mult, fostul primar i-ar fi interzis să se vadă sau să vorbească la telefon cu anumite persoane.

ADVERTISEMENT

În urma acuzațiilor care i se aduc, purtătorul de cuvânt al lui Rudy Giuliani, Ted Goodman, a transmis că acesta „neagă vehement și complet” presupusele fapte și că se va apăra împotriva acuzațiilor, potrivit publicației BBC. Plângerea a fost depusă, luni, de Noelle Dunphy.

ADVERTISEMENT
Tags: