Fotbal intern

Rufo Collado, anunț pentru FANATIK despre plata restanțelor de la Dinamo: “Salariile vor fi la zi în cel mai scurt timp”. Exclusiv

30.08.2020 | 18:53
Rufo Collado anunt pentru FANATIK despre plata restantelor de la Dinamo Salariile vor fi la zi in cel mai scurt timp Exclusiv
Rufo Collado, anunț pentru FANATIK despre plata restanțelor de la Dinamo: "Salariile vor fi la zi în cel mai scurt timp". Exclusiv
ADVERTISEMENT

Dinamo a intrat în era spaniolă. Pablo Cortacero a prezentat într-o conferință de presă noul proiect prin care vrea să transforme echipa din Șoseaua Ștefan cel Mare într-o echipă de top. 

Ibericul l-a prezentat în cadrul conferinței și pe Cosmin Contra în postura de antrenor principal al echipei. Obiectivul echipei în primul an este accederea în play-off, urmând ca, dacă lucrurile merg bine, din sezonul viitor Dinamo să revină în lupta pentru titlu.

ADVERTISEMENT

Însă, jucătorii dinamoviști încă au restanțe financiare, chiar dacă situația clubului s-a îmbunătățit în ultimele săptămâni după preluarea de către Cortacero. Conducătorii ibericilor promit că se vor rezolva și aceste probleme foarte repede.

Rufo Collado, anunț pentru FANATIK despre plata restanțelor de la Dinamo: “Salariile vor fi la zi în cel mai scurt timp”

Noul director sportiv al celor de la Dinamo, Rufo Collado, a vorbit pentru FANATIK despre restanțele financiare ale jucătorilor și a promis că există în plan achitarea salariilor restante va fifăcută în cel mai scurt timp:

ADVERTISEMENT

“Avem în plan această plată a restanțelor. Suntem conștienți că încă există întârzieri la club, însă acest lucru se va rezolva cât mai repede. Nu pot să vă spun când se vor achita aceste restanțe, dar vă pot asigura că în cel mai scurt timp salariile vor fi din nou la zi”, a povestit Collado pentru FANATIK.

Cortacero: “Știam că este un club istoric, cu o masă de suporteri foarte importantă. Îmi dădeam seama că are un potențial foarte important”

Pablo Cortacero a declarat că vrea să transforme Dinamo într-un club cu o organizare europeană și are de gând să preia și acțiunile pe care le dețin suporterii, urmând ca zilele următoare să fie negocieri pe această temă:

ADVERTISEMENT

“Aștept seriozitate, transparență, un club profesionist ca în orice ligă mare a Europei și, mai presus de toate, să dezvoltăm academia. Începând de acum, trebuie să construim un club profesionist.

Știam că este un club istoric, cu o masă de suporteri foarte importantă. Îmi dădeam seama că are un potențial foarte important, care să poată fi dezvoltat într-o manieră profesionistă.

ADVERTISEMENT

“Avem intenția de a achiziționa și procentele pe care le dețin suporterii”

Vom avea o întâlnire în următoarele zile cu suporterii. Avem intenția de a achiziționa și procentele pe care le dețin suporterii. Vom avea discuții pe această temă în viitorul apropiat. Discutam și despre o majorare de capital.

În acest moment este un due-diligence pentru a identifica datoriile și după acest audit vom lua măsurile pentru achitarea lor. Știu că există o mare rivalitate între Dinamo și Steaua, dar nu am cunoștințe solide.

Noi vrem să facem un proiect solid și credem în noi”, a spus Pablo Cortacero la conferința de prezentare.

 

 

ADVERTISEMENT