Fotbal intern

Rufo Collado, noul director sportiv de la Dinamo, rupe tăcerea în presa din Spania: “Vor veni 5 sau 6 oameni de la Granada”. Care este obiectivul în acest sezon

20.08.2020 | 10:53
Rufo Collado noul director sportiv de la Dinamo rupe tacerea in presa din Spania Vor veni 5 sau 6 oameni de la Granada Care este obiectivul in acest sezon
ADVERTISEMENT

Dinamo a fost preluată în urmă cu o săptămână de omul de afaceri Pablo Cortacero. Noul patronat a fost anunțat printr-un comunicat și nu a avut loc încă nicio conferință de prezentare.

Mai mulți oameni din fotbalul românesc, în frunte cu Ionuț Lupescu, și-au exprimat îngrijorarea vis-a-vis de această lipsă de reacție din spațiul public a noilor proprietari, spunând că se aștepta să afle mai multe despre noul proiect chiar de la acționari.

ADVERTISEMENT

Una dintre primele decizii luate de Pablo Cortacero a fost demiterea lui Ionel Dănciulescu din postura de director sportiv. În locul său a venit un apropiat al lui Pablo Cortacero, Rufo Collado, cel care se ocupă de destinele clubului în aceste zile.

Rufo Collado, noul director sportiv de la Dinamo, rupe tăcerea în presa din Spania: “Vor veni 5 sau 6 oameni de la Granada

Rufo Collado a rupt tăcerea în presa din Spania și a vorbit pentru ziarul local ideal.es despre proiectul Dinamo: “Avem de mult timp această idee de a prelua un club de fotbal. România este o țară care se poate dezvolta mult. 

ADVERTISEMENT

Dinamo este o echipă care are foarte mulți fani, poate fi asemănată cu Cadiz din Spania, dacă vreți. Proiectul nostru a creat entuziasm printre fani, mai ales că este unul dintre cele mai iubite cluburi din România. 

“Vom face investiții în sport și în academii. Obiectivul în primul an este calificarea în play-off”

Vom face investiții în sport și în academii. Obiectivul în primul an este calificarea în play-off. Fără îndoială vom avea oameni din Granada în conducere. Vor veni oameni în care am încredere. 

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil, 5 sau 6 oameni din Granada vor veni alături de mine la Dinamo”, a spus Rufo Collado pentru ideal.es.

Pablo Cortacero, om de afaceri din zona de imobiliare

Spaniolii scriu că Pablo Cortacero este un om de afaceri din zona de imobiliare, care colaborează de ceva timp cu Rufo Collado. Conform ibericilor, noua conducere va avea în perioada următoare o întâlnire cu suporterii acționari ai clubului.

ADVERTISEMENT

După preluarea echipei, spaniolii au luat deja primele decizii. Au decis să înființeze echipa a doua a lui Dinamo și au mutat toate meciurile echipei pe Arena Națională. Primul transfer al “câinilor” este Vlad Achim.

 

 

ADVERTISEMENT