Life

Rugăciune pentru îndeplinirea dorinței. Are un impact puternic asupra celui care o rostește

20.07.2020 | 15:58
Rugăciune pentru îndeplinirea dorinței. Are un impact puternic asupra celui care o rostește
Rugăciunea pentru îndeplinirea dorinței
ADVERTISEMENT

Cea mai puterincă rugăciune pentru îndeplinirea dorinței este scrisă de către oameni credincioși, oameni care au dorit ca dorințele celor din jur să devină realitate.

Atât timp cât crezi într-un lucru și te rogi la Dumnezeu să se îndeplinească, mai devreme sau mai târziu, rugile își vor fi ascultate.

Trebuie să crezi și să te rogi, iar această rugăciune pentru îndeplinire dorinței este fără doar și poate un prilej de a ne apropia mai mult de Dumnezeu și Maica Domnului.

ADVERTISEMENT

Rugăciune pentru îndeplinirea dorinței

Rugăciunea este către Maica Domnului, care ajută oamenii neajutorați, dar și oamenii cu suflet bun. Trebuie să fii o persoană care face fapte bune, care ajută aproapele și crede că poate schimba lumea prin faptele sale pentru ca rugăciunea pentru îndeplinirea dorinței să devină realitate.

 

View this post on Instagram

 

Luca 23, 34: “Iar Iisus zicea: Părinte, iartă-le lor, că nu ştiu ce fac…”

A post shared by ☦️ (@rugaciune) on

„ Sfântă Maria, mă îndrept plin de încredere către Tine, cerându-ți ajutor! Cred cu tărie că mă vei asculta în necazul meu și mă vei sprijini când îmi este greu.

ADVERTISEMENT

Spre a-ți arăta recunoștința mea, îți făgăduiesc să fac cunoscută și altora această rugăciune. Te rog, cu umilință, să îmi aduci liniște în tristețea și durerile mele.

În numele negrăitei rugăciuni și bucurii care ți-a cuprins inima când ai oferit adăpost Mântuitorului lumii în casa ta din Betania, te implor, roagă-te pentru mine și familia mea ca să-l păstrăm pe Dumnezeu în inimă astfel încât să ne învrednicim a primi ajutor în nevoile noastre, mai ales în durerea care mă copleșește acum (aici se spune dorința).

ADVERTISEMENT

Te implor, Ajutătoarea celor aflați în suferință, înfrânge orice greutăți precum ai înfrânt balaurul care șade la picioarele tale.”, se arată scris pe site-ul ortodoxia.me.

Sursa menționată mai spune ca după ce ați rostit această rugăciune pentru îndeplinirea dorinței să spuneți rugăciunea Tatăl nostru și apoi rugăciunea Bucură-te, Marie.

ADVERTISEMENT

„ Bucură-te Marie, cea plină de Har, Domnul este cu Tine! Binecuvântată ești tu între femei și binecuvântat este rodul pântecului tău care a născut pe Mântuitorul sufletelor noastre Iisus Hristos. Sfântă Marie, Maica de Dumnezeu, roagă-te pentru noi păcătoșii acum și în ceasul morții noastre. Amin.”

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri