Can can

Rugăciunea pe care e bine să o spui în Vinerea Mare! Creştinii o rostesc azi pentru ajutor de la Dumnezeu

Vinerea Mare este o zi specială pentru toţi credincioşii, iar cei care cred cu adevărat în Dumnezeu rostesc astăzi o rugăciune specială, menită să le aducă ajutor şi spor în casă şi să îi apere de rele.
06.04.2018 | 12:20
Rugăciunea pe care e bine să o spui în Vinerea Mare! Creştinii o rostesc azi pentru ajutor de la Dumnezeu
ADVERTISEMENT
În Vinerea Mare, creştinii ţin post negru, nu ar trebui să se facă nici măcar curăţenie în casă, nu se spală şi nu se găteşte nimic. Cel mai bine este să ne rugăm la Dumnezeu pentru iertarea păcatelor, mulţumindu-i pentru sacrificiul lui suprem.
 
„Tu, Iubirea mea crucificată, blândul meu Isus, tu care, pentru a obţine pentru mine o moarte bună, ai binevoit să alegi pentru tine o moarte atât de crudă, aminteşte-ţi că sunt una din oiţele pe care le-ai răscumpărat cu preţul Sângelui tău prea sfânt; tu care, atunci când toţi oamenii din jur mă vor abandona şi nimeni nu va putea să-mi dea un ajutor, eşti singurul care vei putea să mă mângâi şi să mă salvezi, învredniceşte-mă să te primesc ca viatic; nu permite ca să te pierd pentru veşnicie şi să fiu izgonit în infern, departe de tine.
 
O prea iubitul meu Mântuitor, binevoieşte a mă primi în rănile tale sfinte; de pe acum te îmbrăţişez şi voiesc să-mi dau sufletul, cu ultimul meu suspin, în Rana plină de iubire a coastei tale, spunând acum pentru atunci: Isuse al meu, iertare şi îndurare pentru meritele Sfintelor tale răni! Amin.”
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAN CAN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri