Life

Rugăciunea care te scapă de orice rău! Trebuie să o spui seară de seară, timp de o lună

Rugăciunea care te ajută să scapi de orice rău. Rostește-o seară de seară, timp de o lună. Schimbările se vor observa imediat.
31.03.2023 | 09:13
Rugaciunea care te scapa de orice rau Trebuie sa o spui seara de seara timp de o luna
Rugăciunea care te scapă de orice rău. Se rostește în fiecare seară, timp de o lună. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Rugăciunea care te scapă de orice rău trebuie rostită în fiecare seară, timp de o lună. Credincioșii care fac asta vor avea o viață mai bună și nu vor mai exista necazuri în viața lor.

Rugăciunea care te scapă de orice rău. Este cea mai puternică dintre toate

Prin intermediul rugăciunii, oamenii pot comunica cu Dumnezeu într-un mod simplu și pot cere astfel ajutorul atunci când au parte de necazuri. Există numeroase rugăciuni pe care credincioșii le pot rosti pentru a traversa perioadele mai grele din viața lor.

ADVERTISEMENT

Totodată, rugăciunile nu trebuie rostite doar în momentele dificile, ci și pentru a-I mulțumi Lui Dumnezeu. Cu toate că sunt multe scrieri ce pot fi rostite, puțini știu care este, de fapt, cea mai puternică rugăciune. Aceasta te ajută să scapi de toate problemele.

Această rugăciune este destinată celor care vor să scape de necazuri și să se apropie mai mult de Dumnezeu. În același timp, cei care o rostesc îi mulțumesc pentru tot ce le-a oferit, dar pot cere și înțelegere în familie, precum și noroc și prosperitate.

ADVERTISEMENT

Rugăciunea se rostește în fiecare seară, timp de o lună. Este extrem de puternică și te poate ajuta să scapi de problemele din viața ta și să ai parte de înțelegere cu cei dragi. De asemenea, te va feri de toate relele din jur.

Dacă o rostești în tot acest timp, efectele vor fi vizibile după puțin timp. Vei simți, astfel, mângâierea și puterea Lui Dumnezeu la fiecare pas, zi de zi. Este important să o rostești în milostenie și să fii liniștit atunci când comunici cu Domnul. Trebuie să analizezi fiecare cuvânt pe care îl spui și să nu te grăbești.

ADVERTISEMENT

Rugăciunea pe care să o rostești în fiecare seară, timp de o lună

“Doamne, ajută-mă să-mi recapăt sănătatea, cinstea, sporul și prosperitatea casei, a serviciului, a locului unde lucrez, să fiu binevăzut, să am spor în casă, în vite, în păsări, să fiu ferit de accidente și de relele întâmplări, eu și casa mea, familia și colaboratorii de la muncă.

Doamne, să se depărteze vrăjmașii și să se îmblânzească, să am soarta bună de la Dumnezeu, să mi se dezlege cununiile și făcăturile, să fiu ferit de argintul viu și lucrurile vrăjitorești să nu aibă putere asupra mea. Doamne, ferește casa mea de ură și invidie, de certuri, de bătăi, de boli molipsitoare, de beții, de anturaj prost.

ADVERTISEMENT

Doamne, veghează și întărește tineretul și copiii celor de-un neam și o credință cu noi. Doamne, ai grija de toți copiii și înțelepțește și pe copiii mei. (se dau numele pentru care se roagă). Doamne, dă-ne pâinea cea de toate zilele și liniștea ta cea sfântă!

Doamne, să se împlinească toate rugăciunile noastre! Doamne, ajută-ne! Doamne, iartă-ne! Doamne, miluiește-ne! Doamne, fie-Ți milă de noi! Doamne al puterilor, fii cu noi! Amin!”

ADVERTISEMENT
Tags: