News

Rugăciunea de joi care alungă orice rău și curăță sufletul celor credincioși

25.06.2020 | 07:29
Rugaciunea de joi care alunga orice rau si curata sufletul celor credinciosi
Rugăciunea pe care trebuie să o rostești joi, dimineața
ADVERTISEMENT

Rugăciunea de joi este foarte importantă pentru credincioși. Rugăciunile sunt rostite cel mai adesea de oamenii religioși care doresc să fie mai aproape de Dumnezeu.

Fiecare zi a săptămânii are o rugăciune pe care poți să o rostești de dimineață, înainte de micul dejun sau de începerea serviciului.

ADVERTISEMENT

Rugăciunea pentru curățarea sufletului, dar și pentru a avea parte de o zi bună și pozitivă poate fi rostită de creștinii ortodocsi, dar și de alte persoane.

Rugăciunea de joi care alungă orice rău

Oamenii cu sufletul deschis, oamenii care doresc schimbări bune în viețile lor, dar care îl au și pe Dumnezeu în minte, pot rosti această rugăciune de joi în fiecare săptămână.

ADVERTISEMENT

Rugăciunile către Dumnezeu sunt cele care ne ajută să avem zile bune, fără efecte negative, dar și o stare de spirit mai voioasă.

Această rugăciune de joi care alungă orice rău și curăță sufletul celor credincioși este rostită de la prima oră, joi.

ADVERTISEMENT

Foarte mulți credincioși cred că aceste rugăciuni recomandate de preoți sunt mesajul la care Dumnezeu răspunde.

” Doamne Iisuse Hristoase, Fiule și Cuvântul lui Dumnezeu Tatăl, care în ziua de astăzi ai luat Cina cea de pe urma, cu ucenicii Tai, și cu mare umilință ai spălat picioarele lor, și ale ucenicului care Te-a vândut! Apoi, luând pâine și vin în mâinile Tale Cele Sfinte și binecuvântându-le cu puterea Ta cea Dumnezeiasca, le-ai făcut însuși Trupul și Sângele Tău, cu care i-ai împărtășit zicând: ‘Luați, mâncați și beți, că acestea sunt Trupul și Sângele Meu, pentru că să se ierte păcatele voastre.

ADVERTISEMENT

Cela ce tot în ziua aceasta Te-ai înălțat la cer și ai șezut de-a dreapta lui Dumnezeu, Tatălui Tău, să împărătești împreună cu El în veci, că Unul-Născut Fiul Sau preaiubit.

Rogu-Te deci, pentru rugăciunile ucenicilor Tai, iartă păcatele noastre, ale tuturor, ale celor vii și ale celor răposați. Da-mi, Doamne, lacrimi fierbinți, că să-mi plâng păcatele.

Darul Tău cel curățitor, care a spălat picioarele ucenicilor Tai, să spele și să curățească inima și sufletul meu, că așa, cu vrednicie, cu curăție și cu umilință să mă împărtășesc cu Sfintele Tale Taine, acum și în timpul morții mele, iar în ora despărțirii mele, cu bucurie să se suie sufletul meu la Tine, fără de nici o frica, întrebare sau împiedicare să trec vămile văzduhului, intrând în mărirea Ta cea cereasca.

Ajută-mi, Doamne, că să Te măresc în veci, să mă închin Numelui Tău Celui Sfanț.

Amin.”, este rugăciunea de joi recomandată de site-ul creștinortodox.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: