Life
notix pixel id

Rugăciunea de luni. Rostește-o ca să-ți meargă bine toată săptămâna

Rugăciunea de luni se rostește dimineața și îți va merge bine toată săptămâna dacă o spui. Aceasta este închinată lui Dumnezeu.
20.09.2021 | 11:06
Rugăciunea de luni. Rostește-o ca să-ți meargă bine toată săptămâna
Rugăciunea de luni. Rostește-o ca să-ți meargă bine toată săptămâna. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Rugăciunea de luni se rostește dimineața de către creștini ortodocși. Aceasta este importantă pentru că te poate ajuta să-ți meargă bine pe tot parcursul săptămânii.

Este vorba despre o rugăciune închinată lui Dumnezeu și vei face față tuturor greutăților care ar putea apărea dacă o rostești luni dimineața.

Rugăciunea de luni. Rostește-o ca să-ți meargă bine toată săptămâna

Rugăciunea de luni este închinată lui Dumnezeu și se rostește de către creștinii ortodocși pentru a le merge bine toată săptămâna. Totodată, rugăciunea te ajută să treci peste toate obstacolele care vor apărea în calea ta.

ADVERTISEMENT

Aceasta se rostește în fiecare dimineață de luni. Chiar dacă prima zi a săptămânii nu este marcată de o anumită sărbătoare în calendarul creștin ortodox, credincioșii pot rosti astfel de rugăciuni, în care să se roage lui Dumnezeu cu evlavie și smerenie.

Rugăciunea este foarte puternică și o poți rosti lunea, după care poți rosti și altele, în funcție de cum consideri. Află din rândurile următoare care este rugăciunea acestei zile, potrivit creștinortodox.ro.

ADVERTISEMENT

Rugăciune îi aduce numai lucruri bune și spor în toate dacă o spui din suflet, cu credință. Preoții recomandă să o rostești în fiecare dimineață de la începutul săptămânii ca să te ferești de toate relele.

Rugăciunea reprezintă un mod de a fi mai aproape de Dumnezeu și să simți prezența Lui. Este bine să rostești rugăciunea în fiecare luni dimineață. De altfel, o poți spune și în alte zile din săptămână.

ADVERTISEMENT

De altfel, o altă rugăciune puternică este cea a Sfântului Efrem Sirul. Este închinată lui Dumnezeu și poate fi rostită zilnic, dimineața. Aceasta ajută mai ales atunci când ai parte de necazuri sau boli, potrivit rugăciuneadedimineață.ro.

Ce rugăciune trebuie să rostești în fiecare luni

„Doamne Iisuse Hristoase, cu adâncă umilință recunosc și mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii Tale Dumnezeiești. Deci, astăzi, că este luni și începutul săptămânii, mă rog cu umilință îndurării Tale celei mari: iartă-mi păcatele cele de voie și fără de voie, și-mi ajută să pun început bun și să port mai multă grijă de sufletul meu, pentru care ai răbdat atâtea dureri la Sfântă Ta Răstignire!

ADVERTISEMENT

O Doamne, astăzi îți dau sufletul și trupul meu și voința mea, rugându-Te să fie voia Ta cu mine, după bună plăcerea Ta. Pedepsește-mă Doamne, după îndurarea Ta, în această lume, iar nu în cealaltă viață.

Și iartă pe cei vii și pe cei răposați, pentru rugăciunile Sfintei Tale Biserici, și pe toți ne învrednicește de mărirea Ta în răi. La aceasta pun mijlocitori pe Sfinții Tăi îngeri, către care zic:

ADVERTISEMENT

O, cereștilor ajutători și păzitori ai oamenilor, vouă mă închin și vă mulțumesc, pentru ajutorul și conducerea ce ne-o dați în toate zilele nouă, nevrednicilor și păcătoșilor.

Scutiți-mă de vrăjmașii cei văzuți și nevăzuți, că să nu mai păcătuiesc de acum înaintea Dumnezeului meu!

Învredniciți-mă să va văd la moartea mea, stând în jurul meu și să duceți sufletul meu în cer, că să se închine măririi Feței lui Dumnezeu, iar vouă să vă mulțumesc acolo, pentru purtarea de grijă ce ați avut pentru mine și binele vostru să-l spun cu glas neîncetat în veci. Amin.”

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri