Rugăciunea zilei de marți care te ferește de necazuri și bârfe

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
06/07/2020, 16:15
Rugăciunea zilei de marți care te ferește de necazuri și bârfe
Rostește această rugăciune în fiecare zi de marți și vei scăpa de toate necazurile. Sursa foto: doxologia.ro

FANATIK te învață cum să dai uitării cele trei ceasuri rele care te înspâimântă de fiecare dată când se apropie ziua de marți. Trebuie doar să te trezești devreme, să dai cu apă pe față și să rostești rugăciunea pe care ți-o vom prezenta în cele ce urmează.

Nu uita să pui mijlocitor pe Înaintemergătorul Ioan și să aprinzi o lumânare. În felul acesta cuvintele sfinte pe care le rostești vor fi și mai bine primite. În plus, rugăciunea te ferește de necazuri și de bârfele celor din jur.

Putem să ne rugăm mai mult sau mai puţin, dar trebuie să o facem cu sufletul deschis, pentru că aceasta este cel mai puternic mod de comunicare dintre noi și Dumnezeu. De aceea, mintea noastră trebuie să fie în permanență la EL și la toate lucrurile pe care dorim să le transmitem.

Rugăciunea zilei de marți. Rostește-o și vei scăpa de necazuri

Doamne, Dumnezeul meu, osândit stau înaintea feței Tale celei sfinte și-mi mărturisesc nevrednicia, neputința și sărăcia mea cea mare. Pentru aceasta mă rog Ție: O, izvor dulce și noianul îndurării, deschide stavilele cerului și plouă asupra mea bunătățile îndurării tale, pentru ca să pot scoate lacrimi, să plâng și să curățesc sufletul meu de întinăciunea păcatelor, cu căință tare și adevărată.

Și ca să-mi dai acest dar, Stăpâne, pun mijlocitor pe Înaintemergătorul Ioan, către care zic: O, învățătorule al pocăinței și mărite Proorocule, care ești mai mare decât toți proorocii, precum însuși Fiul lui Dumnezeu te-a numit în Sfânta Evanghelie, tu care ai arătat poporului pe Stăpânul Hristos, tu care L-ai botezat în Iordan și ai văzut cerurile deschizându-se, tu care ai auzit glasul Părintelui ceresc și ai văzut pe Duhul Sfânt ca un porumbel pogorându-se peste El.

Rogu-te ajută-mi cu mijlocirea ta, tu care stai în cer înaintea Judecătorului veșnic și fă-L să se îndure de mine, căci ai multă îndrăzneală la iubirea Lui. Întinde mâna aceea cu care L-ai botezat și strică cugetele mele cele rele și mă întărește să-mi petrec viața pe calea cea bună a lui Dumnezeu.

O, Proorocule, luminează-mi mintea cu poruncile Domnului, ca să le țin minte și să le păzesc până la sfârșitul vieții mele. Și să stai lângă mine în ora morții mele, să mă duci pocăit înaintea Stăpânului meu, Dumnezeu.

Roagă-te încă și pentru toată lumea ca Dumnezeu să dea ajutor creștinilor, și celor vii, și celor adormiți, să-i odihnească în necazurile cele multe, să le dea cele de trebuință ș să-i învrednicească Împărăției Sale. Amin”.

Închide ×