Life

Rugăciunea zilei de marți. Te scapă de necazuri și îți oferă protecție întreaga săptămână

Citește rugăciunea zilei de marți, 24 ianuarie 2023. Cu ajutorul ei vei reuși să scapi de necazuri și să ai o săptămână cât mai liniștită.
23.01.2023 | 16:06
Rugaciunea zilei de marti Te scapa de necazuri si iti ofera protectie intreaga saptamana
Rugaciunea care te scapa de necazuri. Sursa foto: Doxologia
ADVERTISEMENT

Se spune că prin rugăciune vom reuși să avem o viață mai bună. Prin rostirea ei, către Înaintemergătorul Ioan, de-a lungul timpului mulți oameni au observat că au scăpat de necazuri.

Rugăciunea de marți, prin care poți scăpa de rele, boli și supărări

Tot prin rugăciune ni se pot îndeplini dorințele cele mai puternice. Iar pentru ca să fie primită, trebuie să o faci într-un anumit fel.

ADVERTISEMENT

Rugăciunea se spune către o icoană, cu o lumânare aprinsă lângă, iar tu să fii așezat/ă în genunchi. Odată cu acest pas, lași deoparte toate supărările și mâhnirile.

De asemenea, rugăciunea se face în liniște. Îndepărtați de lângă voi orice zgomot, mai ales cele care vă pot enerva sau amuza.

ADVERTISEMENT

Cum se spune rugăciunea zilei de marți

Rugăciunea către Înaintemergătorul Ioan se rostește în orice moment al zilei. Dacă ai un program mai dificil, îți sugerăm să faci un minim efort pentru seară, înainte de culcare.

Tot din popor se mai spune că a nu te închina seara la icoana unui sfânt faci mare păcat. Astfel, iată în rândurile următoare rugăciunea către Înaintemergătorul Ioan:

ADVERTISEMENT

”Doamne, Dumnezeul meu, osândit stau înaintea feței Tale celei sfinte și-mi mărturisesc nevrednicia, neputința și sărăcia mea cea mare. Pentru aceasta mă rog Ție: O, izvor dulce și noianul îndurării, deschide stavilele cerului și plouă asupra mea bunătățile îndurării tale, pentru ca să pot scoate lacrimi, să plâng și să curățesc sufletul meu de întinăciunea păcatelor, cu căință tare și adevărată.  

Și ca să-mi dai acest dar, Stăpâne, pun mijlocitor pe Înaintemergătorul Ioan, către care zic: O, învățătorule al pocăinței și mărite Proorocule, care ești mai mare decât toți proorocii, precum însuși Fiul lui Dumnezeu te-a numit în Sfânta Evanghelie, tu care ai arătat poporului pe Stăpânul Hristos, tu care L-ai botezat în Iordan și ai văzut cerurile deschizându-se, tu care ai auzit glasul Părintelui ceresc și ai văzut pe Duhul Sfânt ca un porumbel pogorându-se peste El.

ADVERTISEMENT

Rogu-te ajută-mi cu mijlocirea ta, tu care stai în cer înaintea Judecătorului veșnic și fă-L să se îndure de mine, căci ai multă îndrăzneală la iubirea Lui…” citește continuarea pe Libertatea.

ADVERTISEMENT
Tags: