Life

Rugămintea disperată a lui Viorel Lis pentru Oana. De ce se teme cel mai tare fostul edil al Capitalei

Rugămintea disperată a lui Viorel Lis pentru Oana. Blondina a dezvăluit de ce se teme foarte mult fostul edil al Capitalei, care are probleme serioase de sănătate.
21.08.2022 | 22:24
Rugamintea disperata a lui Viorel Lis pentru Oana De ce se teme cel mai tare fostul edil al Capitalei
Rugămintea disperată a lui Viorel Lis pentru Oana. Sursa foto: Facebook/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Lis a dezvăluit care este rugămintea disperată pe care Viorel Lis a avut-o pentru ea. Fostul edil al Capitalei nu vrea, sub nicio formă, să ajungă într-un azil.

Rugămintea disperată a lui Viorel Lis pentru Oana. Fostul edil nu vrea să ajungă la azil

Viorel Lis are mai multe probleme de sănătate, se află într-un scaun cu rotile și nici în plan financiar nu stă foarte bine. Cu toate acestea, fostul edil al Capitalei nici nu ia în calcul posibilitatea de a se interna la un azil.

ADVERTISEMENT

Oana Lis a fost implorată de soțul ei să nu-l părăsească, mai ales după ce acesta a văzut cazul marelui actor Alexandru Arșinel, care a ajuns să fie internat într-un azil din cauza problemelor de sănătate.

Fostul edil îl respectă foarte mult pe marele actor și speră să nu ajungă în situația sa.

“Viorel se uită la televizor, a văzut cazul lui Arșinel, pe care îl stimează foarte mult, și mă ruga să nu ajungă că el, la azil, m-a implorat să nu-l părăsesc.”, a dezvăluit Oana Lis pentru România TV.

ADVERTISEMENT

Cei doi se descurcă foarte greu cu banii, după cum a recunoscut blondina. Oana Lis nu mai are suficienți bani pentru a-i plăti tratamentul soțului.

Ce sacrificii face Oana Lis pentru soțul ei

Oana Lis este nevoită să facă numeroase sacrificii pentru a avea grijă de partenerul ei de viață. Cu toate acestea, vedeta spune că niciodată nu s-a gândit să-l părăsească.

ADVERTISEMENT

De exemplu, Oana Lis nu a putut merge la nunta unui prieten din cauza faptului că a fost nevoită să rămână acasă pentru a fi alături de fostul edil al Capitalei.

Vedeta simte nevoia să iasă din rutină și să stea cu prietenii. Nu poate face acest lucru dacă știe că soțul ei nu se simte bine. Astfel, blondina pune nevoile partenerului ei mai presus de ale sale.

ADVERTISEMENT

“Da, îmi este foarte greu. De exemplu, astăzi, este nunta unui prieten, de zece ani ne ştim, şi îi confirmasem că mă duc la nuntă, dar nu pot să mă duc pentru că s-a întâmplat beleaua.

Toată lumea se uită ce îți lasă moșu’, dar nimeni nu știe ce sacrificii faci. Poate alta s-ar fi dus la nuntă, dar nu eu nu pot să fac asta, atâta timp cât știu că Viorel are dureri și nu este bine.

Înainte, când erau alte ocazii, puteam să mă duc fără el, dar dacă el nu e bine, eu nu pot.

Și sunt niște sacrificii foarte mari, nu era vorba doar de o nuntă, dar aveam și eu nevoie să ies, să stau cu prietenii, să ies puțin din rutina asta, să mă detensionez.”, a mai explicat soția lui Viorel Lis.

Oana Lis și-a amanetat verigheta pentru a-și ajuta soțul bolnav

Recent, Oana Lis le-a dezvăluit urmăritorilor că și-a amanetat verigheta pentru a-l putea ajuta pe soțul ei bolnav.

Deși poartă verigheta încă din ziua nunții cu fostul edil, Oana Lis a luat această decizie întrucât nu se mai descurcă cu banii.

Astfel, blondina i-a putut cumpăra lui Viorel Lis un scaun cu rotile. Fostul primar nu se mai poate deplasa din cauza problemelor pe care le are.

“Azi mi-am lăsat verigheta la amanet ca să pot să-i cumpăr de urgență un cărucior cu rotile lui Vio, ca o femeie ‘pe interes’ ce sunt, cum vorbea lumea.”, a scris Oana Lis pe contul de Facebook.

Vedeta a fost nevoită să vândă unele dintre hainele soțului ei pentru a avea banii necesari de analize. Mai mult, Oana Lis a anunțat că vinde țuica pe care o are în casă la un preț de 15 sau 20 de lei pentru un litru.

În urmă cu câteva zile, blondina a cerut ajutorul celor care o urmăresc în mediul online. Cum pensia fostului edil nu este suficientă pentru toate tratamentele de care are nevoie, Oana Lis a anunțat că va face public contul său bancar pentru cei dispuși să o ajute cu aceste cheltuieli.

Viorel Lis a ajuns pe mâinile medicilor de mai multe ori în ultima perioadă. Fostul politician a fost internat după ce a suferit arsuri și un infarct care i-ar fi putut fi fatal. Starea sa de sănătate s-a degradat considerabil în ultimele săptămâni.

ADVERTISEMENT
Tags: