News

Rugămintea mamei lui Răzvan Ciobanu pentru Rita Mureşan. Ce vor face cele două la pomana creatorului de modă

04.05.2019 | 09:53
Rugamintea mamei lui Razvan Ciobanu pentru Rita Muresan Ce vor face cele doua la pomana creatorului de moda

Mama lui Răzvan Ciobanu a avut o rugăminte pentru Rita Mureșan, buna prietenă a fiului său. Femeia i-a cerut creatorei de modă să facă și ea pomană pentru fiul său. Cele două au vorbit chiar pe aleile cimitirului Progresul, după ce Răzvan Ciobanu a fost înmormântat.

Rita Mureșan îi va face pomana de 40 de zile lui Răzvan Ciobanu

”Să-i faci, mama, și tu pomană. O să-i fac și eu”, i-a spus aceasta, cu ochii plini de lacrimi, potrivit libertatea.ro. Cele două au căzut de acord ca Rita Mureșan să se ocupe de parastasul de 40 de zile al lui Răzvan Ciobanu. Multe vedete au participat la înmormântarea creatorului de modă, printre care și Catrinel, bună prietenă cu răposatul.

Aceasta i-a adus un ultim omagiu o coroană aparte. Aceasta a decorat un manechin de plastic cu foarte multe flori, care au fost așezate sub forma unei rochii care îmbrăcau manechinul din plastic. Manechinul avea și o bandă cum au reprezentatele la concursurile de miss, însă acum purta un mesaj dureros, de rămas bun, îndreptat către celebrul creator de modă.

pomana Razvan Ciobanu
Coroana de flori speciala pentru Razvan Ciobanu

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident rutier ciudat

Răzvan Ciobanu a murit în a doua zii de Paște, într-un accident rutier ciudat. Acesta a suferit de o ruptură de aortă cu hemoragie internă, ruptură pulmonară, hepatică și coloană toracală, conform news.ro, după ce a ieșit în decor de pe drumul principal din Săcele, județul Constanța, apoi a mers aproape un kilometru pe câmp, până s-a lovit cu mașina de mai mulți copaci.

Din cauza impactului și a faptului că nu purta centura de siguranță, acesta a fost proiectat în afara vehiculului, cu fața în jos. Medicii SMURD, sosiți la fața locului, au schimbat poziția sa pentru aplicarea procedurilor specifice.

Regretatul designer a fost înmormântat pe data de 2 mai, în cimitirul Progresul. A fost condus pe utimul drum de sute de persoane, printre care și foarte mute vedete din România. Răzvan Ciobanu își va dormi somnul de veci în cavoul familiei sale, alături de bunicul și străbunicul său.