Scene incredibile în Scoţia! Rugbyştii francezi au fost reţinuţi şi interogaţi pe aeroportul din Edinburgh

Vicentiu Dinescu   
in Sporturi
12/02/2018, 19:37
Scene incredibile în Scoţia! Rugbyştii francezi au fost reţinuţi şi interogaţi pe aeroportul din Edinburgh

Cotidianul L’Equipe a anunţat că poliţia scoţiană a interogat mai mulţi rugbyşti pe aeroportul din Edinburgh, aceştia fiind bănuiţi că au fost implicaţi într-un caz de agresiune sexuală după meciul din Turneul celor 6 Naţiuni.

Poliţia locală a cerut interogarea jucătorilor, în urma unor informaţii primite luni dimineaţă privind un incident petrecut în noaptea de duminică spre luni. În cele din urmă, poliţia scoţiană a anunţat că jucătorii nu au comis vreo infracţiune şi au precizat că nu a fost efectuată nicio arestare.

Rugbyştii francezi au putut pleca după o întârziere de două ore

În schimb, şase rugbyşti francezi nu au putut părăsi oraşul Edinburgh, ei fiind martori la incident.  Cei şase rugbyşti francezi că au rămas încă în Scoţia sunt Anthony Belleau, Jonathan Danty, Yacouba Camara, Felix Lambey, Louis Picamoles şi Remi Lamerat.

Împreună cu cei şase a rămas Serge Simon, vicepreşedintele Federaţiei Franceze de Rugby. După încheierea interogatoriului, poliţia scoţiană a permis celorlaţi rugbyşti francezi să plece spre Paris cu o întârziere de două ore.

Ştirea MOMENTULUI

Dinamo – Voluntari 2-1. Video! Vezi rezumatul. “Câinii”, pe primul loc

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.