Scene incredibile în Scoţia! Rugbyştii francezi au fost reţinuţi şi interogaţi pe aeroportul din Edinburgh

rugbisti, franta, scotia, aeroport, interogare

Jucătorii echipei naţionale de rugby a Franţei au fost reţinuţi, luni, în Scoţia, fiind bănuiţi că au fost implicaţi într-un caz de agresiune sexuală

Cotidianul L'Equipe a anunţat că poliţia scoţiană a interogat mai mulţi rugbyşti pe aeroportul din Edinburgh, aceştia fiind bănuiţi că au fost implicaţi într-un caz de agresiune sexuală după meciul din Turneul celor 6 Naţiuni.

Poliţia locală a cerut interogarea jucătorilor, în urma unor informaţii primite luni dimineaţă privind un incident petrecut în noaptea de duminică spre luni. În cele din urmă, poliţia scoţiană a anunţat că jucătorii nu au comis vreo infracţiune şi au precizat că nu a fost efectuată nicio arestare.

Rugbyştii francezi au putut pleca după o întârziere de două ore

În schimb, şase rugbyşti francezi nu au putut părăsi oraşul Edinburgh, ei fiind martori la incident.  Cei şase rugbyşti francezi că au rămas încă în Scoţia sunt Anthony Belleau, Jonathan Danty, Yacouba Camara, Felix Lambey, Louis Picamoles şi Remi Lamerat.

Împreună cu cei şase a rămas Serge Simon, vicepreşedintele Federaţiei Franceze de Rugby. După încheierea interogatoriului, poliţia scoţiană a permis celorlaţi rugbyşti francezi să plece spre Paris cu o întârziere de două ore.