Audi

Rummenigge, elogiu pentru Heynckes: “A readus spiritul lui Bayern”

15.05.2018 | 13:51
Rummenigge, elogiu pentru Heynckes:
Rummenigge îl elogiază pe Heynckes. Antrenorul septuagenar a schimbat în bine echipa

Unul dintre numele de referinţă din istoria bavarezilor, Karl Heinz Rummenigge, elogiază activitatea şi rezultatele obţinute de Jupp Heynckes în acest sezon. Tehnicianul septuagenar a sosit la Munchen pe post de pompier care trebuie să stingă incendiul unui start dezolant de stagiune cu italianul Carlo Ancelotti pe bancă.

“Trebuie să îi mulţumim cu toţii lui Jupp întâi pentru că a acceptat să vină imediat ce l-am chemat, fără să pună întrebări. Şi pe urmă pentru că de când a venit el totul s-a schimbat în bine. A readus spiritul lui Bayern pe care îl are în ADN. Cu el Bayern a mers ceas pentru un nou titlu şi acum sperăm ca la Berlin să încununăm sezonul şi cu victoria în Cupă. În Champions League oricât de brav a fost Heynckes au fost alţi factori care au stabilit numele echipei care va juca finala în locul nostru”.

Rummenigge regretă că Heynckes nu a vrut să continue

Rummenigge regretă sincer că Heynckes nu va continua. “Ştiam de la bun început că va avea capacitatea de a îndrepta lucrurile dar şi că nu va sta decât până la sfârşitul acestui sezon. Orice discuţie încercată cu el pentru a-i schimba gândurile nu a avut nici un efect. 

Heynckes e un om de mare cuvânt şi când spune o vorbă aşa rămâne. Ne-ar fi convenit şi nouă să continuăm cu el, dar trebuie să îi respectăm decizia. El va avea întotdeauna spiritul lui Bayern în ADN şi ştie să îl transmită şi în vestiar. Şi jucătorii îl regretă enorm, ar fi vrut să rămână alături de ei”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria AUDI
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri